Hangi şehreYep calisiyorum bu yaz artik gemide para bitti.
Hangi şehreYep calisiyorum bu yaz artik gemide para bitti.
4 milyara 4 arti 1 var burada gelsene2,5 dediğin milyar mı ? olm nabıyonuz lan siz
Oha lan 2.5 ne ben istanbulda çalışmayı düşünüyodum ilerdeKesinlikle . Kiralarda 2.5 dan asagi yok. Gercekten orta kesim neredeyse bitti ya fakirsin ya zengin artik.
Trieste. Turk bayrakli roro gemisi gorursen anlaki oradayimHangi şehre
4 milyara 4 arti 1 var burada gelsene
Genellersek eli yuzu duzgun bir yerin kirasi istanbul ici min 1 milyar. Oda min diyorum .Oha lan 2.5 ne ben istanbulda çalışmayı düşünüyodum ilerde
Trieste. Turk bayrakli roro gemisi gorursen anlaki oradayim
İnsan sap olunca haliyle tek dusunuyor canim ya. Gelirsin 1.5 civarina yer bulursun hatunda calisir tamam iste mis omrunun sonuna kadarda borc odersen ev sahibi olursun belkiula iyi ki istanbuldaki iş olmamış benim bende 3,5 milyara iş buldum diye seviniyodum maaşa bitecekmiş
İmkansız ben napolide oluyom hakdhajdTrieste. Turk bayrakli roro gemisi gorursen anlaki oradayim
İnsan sap olunca haliyle tek dusunuyor canim ya. Gelirsin 1.5 civarina yer bulursun hatunda calisir tamam iste mis omrunun sonuna kadarda borc odersen ev sahibi olursun belki
Var haci azda olsa kaldi. Maasi tabiki diger yabanci bayraklilara gore dusuk ama yine bir ayagimin karada olmasi gerek. Birde turk bayrakli olunca sigortam var. Ama sirket satildi seneye onlarda malta bayraga gecebilir klasikTürk bayraklı gemi var mı la ?
1 yine normal yaw şuan biz de 1 e oturuyoz antalyada öyle yeni apartman falan de delGenellersek eli yuzu duzgun bir yerin kirasi istanbul ici min 1 milyar. Oda min diyorum .
Ooo hosgeldin hosgeldin neler varmis be forumda
Valla o kadar takip etmiyorum, okuldan ve bankada çalıştığım zamandan kalma bilgikoza yı kaçırdık sanırım
Gelirim ki trenleİmkansız ben napolide oluyom hakdhajd
Gel babamla tanıştıram seniGelirim ki trenle
Ne alaka dürrü tr de olmayacam ben insallahAlfaya bincen 2 sene sonra lan it
oooo guzelll bankacılardan cok korkarım ama
Valla o kadar takip etmiyorum, okuldan ve bankada çalıştığım zamandan kalma bilgi
o niye kaptanoooo guzelll bankacılardan cok korkarım ama