Aaa oralari zenginlerin oturdugu yer saka bir yana moda birakilirmi yav mis gibi yerdeymis biliyorum oralariatıfet sokak barış mançonun evinden moda iskelesine giden sokak
Aaa oralari zenginlerin oturdugu yer saka bir yana moda birakilirmi yav mis gibi yerdeymis biliyorum oralariatıfet sokak barış mançonun evinden moda iskelesine giden sokak
Renault symbol ile Mercedes yetkili servisine girmek en büyük hayalim bdhshAudi vw seat skoda bunların bakımları aynı mı
Audi vw seat skoda bunların bakımları aynı mı
Sen nerde oturuyodn abi bağcılr fln mıAaa oralari zenginlerin oturdugu yer saka bir yana moda birakilirmi yav mis gibi yerdeymis biliyorum oralari
Ewt herşey ayniAudi vw seat skoda bunların bakımları aynı mı
Bu araba neden hiç gitmiyo djdbsbd hep çalışır vaziyette ve durken foto atıon
Kardeşim köz getir seri yengenin boğazı yandı
Bizde oyle seyler yok cay var icersen usta catali var bakarsan diyorlar sonra dogusa gidiyorum logolu bardaklar merhabalar hosbesler tatlilarServiste 300 de olur 500 de olur. Nike da ayakkabı, Sketchers da ayakkabı, Kinetix de, M.P. de Marka imajının ne kadar itelediğine göre değişiyor. Serviste sadece çay ikramı varsa ucuzdur, cappucino seçeneği de varsa geçmiş olsun
O saat olmadı be ümstad çakma rolex veya hublot olması lazım.
Kardeşim köz getir seri yengenin boğazı yandı
Dizel sesini sevioBu araba neden hiç gitmiyo djdbsbd hep çalışır vaziyette ve durken foto atıon
Fiyatlar örn 15k bakımı hepsinde aynı mı 1.4tsi motor oldunu düşünürsekNasil ayni mi ?
Kucumsedi bagcilariSen nerde oturuyodn abi bağcılr fln mı
Yakınlarda hallediyorsa işlerini çok mantıklı iş yapmış.dayım nısantasında oturuyor arabası yok.
Alışkanlık meselesi kaptan.avrupa yakası bana cok itici gelıyor yav anadolu gercekten daha sakın galıba
Hocam Fatih-Zeytinburnu tamam da Bakırköy ve Yeşilköy'ün ona benzer ne yanı var? Bakırköy ilçesi (Kartaltepe, Zuhuratbaba vs., Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy vs. dahil) gayet düzenli bir ilçe, ahalisi de çok iyidir.Avrupa yakası evlere şenlik ya, Anadolu daha sonra yapılandığı için nispeten daha düzenli, hele Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu, Yeşilköy düşman başına.
Oooo krdş rölantide içeri ses alan araba mı kaldıDizel sesini sevio
EwtOooo krdş rölantide içeri ses alan araba mı kaldı