Lpg ile işim olmaz hocam. Lpg taktıracağım araba almamayı tercih ediyorum.Lpg taktırın lpg
Lpg ile işim olmaz hocam. Lpg taktıracağım araba almamayı tercih ediyorum.Lpg taktırın lpg
Benim hala aklımda denemek lazımDizele lpg hiç mi olmuyo beyler![]()
. Bu mazot fiyatlarıyla mucit olcaz yakında
1.6 tdı lpg ruhsata işli
![]()
![]()
Yilda 15 bin den az ise dedigin gecerli yoksa farki aciyor dizelValla bana katılmayanlar olacaktır ama belli bi yaşın üstünde araba alıyorsak dizel almanın bi anlamı kalmadı, arada çok fark yok zaten dizelin masrafı benzinli arabalara göre her türlü pahalı
Kocaelide 5.8 yakıyoduk kışın şimdi 0 ladık aynı yolu 6.4 ile gitti hava soğuk ısınmıyo hayvan.Istanbulda 4.5-5.5 litre arasi yakiyorum maksimum ama zonguldaga gelince ozellikle kisin 6.5 litreye cikiyor tuketim. Kisin motor isinmak nedir bilmiyor. Lpg lazim dizele, sök tak sistem sadece kisin kullanilanlardan olsa ne guzel olurdu
Isinmiyor bir de cok nazli, hafif isindigi zaman yokus asagi iniyorsan yani gaza basmiyorsan veya rölantiye gectiysen hemen triplenip sogumaya basliyor.Kocaelide 5.8 yakıyoduk kışın şimdi 0 ladık aynı yolu 6.4 ile gitti hava soğuk ısınmıyo hayvan.
Babam evden 10 dakika evden erken çıkıp arabada annemi bekliyo motor ısınsın diyeIsinmiyor bir de cok nazli, hafif isindigi zaman yokus asagi iniyorsan yani gaza basmiyorsan veya rölantiye gectiysen hemen triplenip sogumaya basliyor.
Nasil yaniGelsin ben hep fulluyom birşey değişmiyo
Zuhahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23]Gelsin ben hep fulluyom birşey değişmiyo