Beyler go kart aracının yaydığı vibrasyondanda zayiflayabilirsiniz
Yanlış anlaşılma olmasın bende gobekliyim
Yanlış anlaşılma olmasın bende gobekliyim
Valla ya telefona kap alamıyom kap
Güzel ülkemin danası bile benden zengin yav
Panpa hiç umutlanma oyun portala dönecen kilo almadım daha ama yakındırKanka go karta gitcez ağırlık dezavataj zayıfla az
Bunu burdan alınAle'l-usul gereği muhterem muhtarınız olarak atf-I beyanımı açıklığa kavuşturmak isterim. Bunca zamandır gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhhabbet kurmaktır. cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim
Göbekli dostlarım
Neden Göbekli olduğumuzun sebebi coktan bulundu
Ben de bu yüzden 100 kiloyum ahahahah
Ekli dosyayı görüntüle 2650
Nerden copy paste ?Ale'l-usul gereği muhterem muhtarınız olarak atf-I beyanımı açıklığa kavuşturmak isterim. Bunca zamandır gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhhabbet kurmaktır. cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim
Gel panpa 15 tatilde görecem bileğiniPanpa hiç umutlanma oyun portala dönecen kilo almadım daha ama yakındır
Beyler çarım heklendi noluyo
Neyse Antalya yolları asfalttan po çıkardı beni baştan
lan zaten 14tl vardı sende hiç almayaydın daha iyiydiGibecem şimdi Allah tan tekere hava basıcam 3 istAsyona girdim hepsi bozuk en son po ya girdim sırf hava sı çalışıyo diye 10tllik mazot aldım helal olsun