Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@maximaorhan abi zaten antalyaya gitcektim şimdi geldim çok şükür baba evindeyim xd
@alfhonso panpa şehir çıkışında aklıma geldi sırayla 4 istasyon vardı sadece po da çalışıyodu

Adama abi diyon bana panpa diyon ben ondan büyüğüm ula asdfasfasf Neyse abi deme bana zaten gnctrkcll bile reddediyor artık beni deprasyondayım :D :D

Bize gelince 14 liralar battıklar adam antalyaya keyif yapmaya gitmiş bile :D :D

Adama abi diyon bana panpa diyon ben ondan büyüğüm ula asdfasfasf Neyse abi deme bana zaten gnctrkcll bile reddediyor artık beni deprasyondayım :D :D

Bize gelince 14 liralar battıklar adam antalyaya keyif yapmaya gitmiş bile :D :D
Valla mı :D Alfabi bilmiyordum saygılar :(
Abi hem çoktandır gelmiyodum hem de telefonla isteyince peder para yollamıyo ama burdan giderken veriyo :D

@maximaorhan yeni nesil liseliler zengin :D Biz cengiz kurtoğlu ümit besen şarkılarıyla efkarlanıyoduk :D :D
Aslında teorik olarak zengin değilim. Son aldığım kulaklık belimi fazlaca büktü. Birikmiş den alıyorum hep. Babama al bunu diye hiç demem alırsa o birşeyi eyvallah der kullanırım orası ayrı. Zaten S7 de cortladı yaptiracam bi ara. Ama öncelik güzel ince lacivert bir kılıf almak.

Teorik olarak Zengin değilsen pratikte zenginsin 16-17 yaşında 3 liralık tel zenginliktir.Ben o yaslardayken babamın arabasının ederi 5 liraydı :(

Teorik olarak Zengin değilsen pratikte zenginsin 16-17 yaşında 3 liralık tel zenginliktir.Ben o yaslardayken babamın arabasının ederi 5 liraydı :(
3 bine almadim be abi. 3 bin verilir mi hiç bir telefona. Ben esasinda kendi birikmisim ile amerika dan one plus 3 aldiracaktim tanidiga. Fakat ailem dogum gunu vesilesi ile bana supriz yapmak istediler. Benden birikmiş paramı aldılar farklı bir sebeb için diye daha sonra eve S7 ile geldiler ve hediye ettiler. Zateb 2 yilda 1.600 para zar zor biriktirmiştim bayramlar sayesinde. Onlarda uzerine yaklaşık 700 lira koydu ve bunu paraya annem ve babam değil anneannem ve teyzem de dahil oldular. Yani tutupda bir anda 3 bin lira ortaya koyulmadi.

3 bine almadim be abi. 3 bin verilir mi hiç bir telefona. Ben esasinda kendi birikmisim ile amerika dan one plus 3 aldiracaktim tanidiga. Fakat ailem dogum gunu vesilesi ile bana supriz yapmak istediler. Benden birikmiş paramı aldılar farklı bir sebeb için diye daha sonra eve S7 ile geldiler ve hediye ettiler. Zateb 2 yilda 1.600 para zar zor biriktirmiştim bayramlar sayesinde. Onlarda uzerine yaklaşık 700 lira koydu ve bunu paraya annem ve babam değil anneannem ve teyzem de dahil oldular. Yani tutupda bir anda 3 bin lira ortaya koyulmadi.

Yav ben takılıyorum şimdi ki zamanla bizim zaman arası uçurum fark var bizde 3 kuruş para bulsakta internet cafeye vs gidebilsek diyoduk :D İmkansızlıklar yanlış zamanda dünyaya geldik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...