Eyvallah sagol hocam sen nasilsinSa arkadaşlar nasıl gidiyor hayat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah sagol hocam sen nasilsinSa arkadaşlar nasıl gidiyor hayat
Sa arkadaşlar nasıl gidiyor hayat
@istanbul bey nerelerde gözükmüyor
@maximaorhan abi zaten antalyaya gitcektim şimdi geldim çok şükür baba evindeyim xd
@alfhonso panpa şehir çıkışında aklıma geldi sırayla 4 istasyon vardı sadece po da çalışıyodu
Bende de S7 var.sizi görmedim gördüğümü söylüyorum ben liseye giden tonla öğrencinin elinde ayfon 7 var
Senin telefon ne marka gardaş
Valla mı Alfabi bilmiyordum saygılarAdama abi diyon bana panpa diyon ben ondan büyüğüm ula asdfasfasf Neyse abi deme bana zaten gnctrkcll bile reddediyor artık beni deprasyondayım
Bize gelince 14 liralar battıklar adam antalyaya keyif yapmaya gitmiş bile
Aslında teorik olarak zengin değilim. Son aldığım kulaklık belimi fazlaca büktü. Birikmiş den alıyorum hep. Babama al bunu diye hiç demem alırsa o birşeyi eyvallah der kullanırım orası ayrı. Zaten S7 de cortladı yaptiracam bi ara. Ama öncelik güzel ince lacivert bir kılıf almak.@maximaorhan yeni nesil liseliler zengin Biz cengiz kurtoğlu ümit besen şarkılarıyla efkarlanıyoduk
As abi yaşıyoz işte bi şekilde. Senin nasıl gidiyor?Sa arkadaşlar nasıl gidiyor hayat
Haydaa ne ara baba oldu yav? Daha kızının dünyaya gelmesine vardı diye biliyordum.Reis baba oldu bugün ) Zor uğrar buralara )
3 bine almadim be abi. 3 bin verilir mi hiç bir telefona. Ben esasinda kendi birikmisim ile amerika dan one plus 3 aldiracaktim tanidiga. Fakat ailem dogum gunu vesilesi ile bana supriz yapmak istediler. Benden birikmiş paramı aldılar farklı bir sebeb için diye daha sonra eve S7 ile geldiler ve hediye ettiler. Zateb 2 yilda 1.600 para zar zor biriktirmiştim bayramlar sayesinde. Onlarda uzerine yaklaşık 700 lira koydu ve bunu paraya annem ve babam değil anneannem ve teyzem de dahil oldular. Yani tutupda bir anda 3 bin lira ortaya koyulmadi.Teorik olarak Zengin değilsen pratikte zenginsin 16-17 yaşında 3 liralık tel zenginliktir.Ben o yaslardayken babamın arabasının ederi 5 liraydı
3 bine almadim be abi. 3 bin verilir mi hiç bir telefona. Ben esasinda kendi birikmisim ile amerika dan one plus 3 aldiracaktim tanidiga. Fakat ailem dogum gunu vesilesi ile bana supriz yapmak istediler. Benden birikmiş paramı aldılar farklı bir sebeb için diye daha sonra eve S7 ile geldiler ve hediye ettiler. Zateb 2 yilda 1.600 para zar zor biriktirmiştim bayramlar sayesinde. Onlarda uzerine yaklaşık 700 lira koydu ve bunu paraya annem ve babam değil anneannem ve teyzem de dahil oldular. Yani tutupda bir anda 3 bin lira ortaya koyulmadi.
Ben de öyle biliyodumda durum yazısında yazmış ordan haberim olduHaydaa ne ara baba oldu yav? Daha kızının dünyaya gelmesine vardı diye biliyordum.
Bende şimdi ordan gördüm hiç bakmamıştım oraya.Ben de öyle biliyodumda durum yazısında yazmış ordan haberim oldu
Aman patlamasınhttp://www.chip.com.tr/haber/nokia-32-patenti-icin-applei-dava-ediyor_66912.html
Nokia sektöre hızlı dönüyor