Yemekhaneden kaçak yiyorAğzıda açlıktan kokuyorsa tam oldu
Yemekhaneden kaçak yiyorAğzıda açlıktan kokuyorsa tam oldu
Zamane gençleri çılgınYemekhaneden kaçak yiyor
Kardeşim adamlar tüm paralarını ayfona veriyor. Sorsan tabi cebinde para kalmaz. Ayfona gitti tüm para.Benim telefon yerine Android bi şey alacaktım 4 sene kırık s3 kullandım.Ama öğrencilerde nerdeyse en aşşa 6s var.3k lık tel var elinde cebinde1 tl yok değişikler.
Benim 2 gb var bitti emenike 15 gündeAyfon alıp da internet pakedi yap(a)mayan fakir komşularım var
Benim telefon yerine Android bi şey alacaktım 4 sene kırık s3 kullandım.Ama öğrencilerde nerdeyse en aşşa 6s var.3k lık tel var elinde cebinde1 tl yok değişikler.
Bunlar ikisinden ortaya karışıkTüm parasını ihtiyacı olmadığı halde bir telefona gömüp aç veya başkasına muhtaç gezen ya asalak yada geri zekalı olması lazım başka açıklaması olamaz.
S7 li gençler de var androidçilere laf yokla alayında en aşşa 6s var diyon ben öğrencide ayfon var diyince hebele hübele Valla okula telefon götürmek niye serbestleşti anlamıyorum zaten kıyafet serbestliği de saçma geliyor bana. Olan var olamayan var kardeşim benim androidli kardeşlerim ne olacak
Bende sorun yok bu arada internetim superonline fiberGençler facebook yavaslatildi mi yine?
Ona göre ttneti arayıp sövücemde. sorun bi tek bende mi bi bakın
Gençler facebook yavaslatildi mi yine?
Ona göre ttneti arayıp sövücemde. sorun bi tek bende mi bi bakın
Yav zaten bu akk muhabbetine akk oluyo internet bugün ekstra bişi var ya bendeİnternette problem yok
Ama sosyal medya pert bende.