Lan bizim zamanımızda telefon yeni çıkmıştı kıçımıza başımıza saklıyoduk babamızdan ödünç aldığımız takoz gibi 5110'u! bu ne la adamlar sabahtır telefonda ama burda efkarlı efkarlı okul bitti mesajları
ah şu şimdiki gençlik ahaahahahLan bizim zamanımızda telefon yeni çıkmıştı kıçımıza başımıza saklıyoduk babamızdan ödünç aldığımız takoz gibi 5110'u! bu ne la adamlar sabahtır telefonda ama burda efkarlı efkarlı okul bitti mesajları
ah şu şimdiki gençlik ahaahahah
çok şükür bugün de yaşlandığımızı hatırladık
Gümrük sınırı 150 € olacak diye konuşulurken Gümrük bakanı sınırı 30 €'ya düşürdüklerini açıkladı.
Amazon'cu arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
ah şu şimdiki gençlik ahaahahah
çok şükür bugün de yaşlandığımızı hatırladık
Kimde 7 plus var yaO kadar parayı kim bulmuşHiç sorma yav adamın cebinde ayfon 7 plus gelmiş okulda vakit geçmiyor diyo
Ben daha gnctrkcll deprasyonunu atamadım üzerimden
sizi görmedim gördüğümü söylüyorum ben liseye giden tonla öğrencinin elinde ayfon 7 varKimde 7 plus var yaO kadar parayı kim bulmuş
Ayfon SE benim tel.sizi görmedim gördüğümü söylüyorum ben liseye giden tonla öğrencinin elinde ayfon 7 var
Senin telefon ne marka gardaş
ADam öğrenci ama ayfonu var gelmiş bide surat yapıyor yürüyün gidin ulaAyfon SE benim tel.
Fakir Ayfonu yavADam öğrenci ama ayfonu var gelmiş bide surat yapıyor yürüyün gidin ula
Arkadaşım aldı 7 plus 128 gb emenike kantinde yediği tostu bana kakaladıUla ayda on binlerce liralık iş yapıyorum elimde iPhone 5s kullanıyorum.Ogrenci adamın ne işi olur 7 ile..Ondan sonra çay ocağında 5 liralık hesabı birbirlerine kitlemeye uğraşırlar.
Arkadaşım aldı 7 plus 128 gb emenike kantinde yediği tostu bana kakaladı
Dandirik tost 3.5 lira bi de Ice Tea de aldı sorsan parası yok elinde ip 7 plusal işte sonra emenike niye kadro dışı
Ağzıda açlıktan kokuyorsa tam olduDandirik tost 3.5 lira bi de Ice Tea de aldı sorsan parası yok elinde ip 7 plus
Benim telefon yerine Android bi şey alacaktım 4 sene kırık s3 kullandım.Ama öğrencilerde nerdeyse en aşşa 6s var.3k lık tel var elinde cebinde1 tl yok değişikler.Bu ülkede standartlar çok yükseldi abi iPhone kullanan öğrenciler kendine fakir diyor hahagsgaha