Hamgi küfür yav etmedim ki daha?Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Hamgi küfür yav etmedim ki daha?Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Spor gazetesi desekMalum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Spor gazetesi desek
Hamgi küfür yav etmedim ki daha?
Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Sunun ------ kaldirmayin ya, ugrastiriyo sonra
Burada cidden ne olacagini bende merak ediyorumben başka birşey söylemiyorum !!! bunu yazanda kendı edıtorunuz ne demiş!!
Elbette kendi iclerinden olana cifte ayrimcilik olmali olmakta zorunda. Ama o zaman biz halka sergilenen bu sert tutum yumusatilsinben başka birşey söylemiyorum !!! bunu yazanda kendı edıtorunuz ne demiş!!
--- yazan yerde KÜFÜR yazıyordu şikayet etmem üzerine editör --- olarak değiştirmiş!
@Berkinka yav adam en taş taş lı üyelerden. Yap bi güzellik. İndir işte 1 güne.Evet özellike maximaorhan nickli arkadaşın ban'ını kaldırın yazık adama işsiz güçsüz bi burada takılıyordu zaten
Bari 1 gün verin de çok şey olmasın
Yok yav öyle taş taş falan olmaz bizde@Berkinka yav adam en taş taş lı üyelerden. Yap bi güzellik. İndir işte 1 güne.
Elbette kendi iclerinden olana cifte ayrimcilik olmali olmakta zorunda. Ama o zaman biz halka sergilenen bu sert tutum yumusatilsin
sen neden onu stalk'lıyorsun?
Ben Berkin'den şikayetçiyim, kime banlatacağım kendi kendini mi banlayacaksın Berkin?
o hesap ban yedisen neden onu stalk'lıyorsun?