Hamgi küfür yav etmedim ki daha?Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Hamgi küfür yav etmedim ki daha?Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Spor gazetesi desekMalum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Spor gazetesi desek
Hamgi küfür yav etmedim ki daha?
Malum küfürü kaldırmazsanız maalesef burada da yasaklamak durumunda kalacağım :/
Sunun ------ kaldirmayin ya, ugrastiriyo sonra![]()
Burada cidden ne olacagini bende merak ediyorumben başka birşey söylemiyorum !!! bunu yazanda kendı edıtorunuz ne demiş!!
Elbette kendi iclerinden olana cifte ayrimcilik olmali olmakta zorunda. Ama o zaman biz halka sergilenen bu sert tutum yumusatilsinben başka birşey söylemiyorum !!! bunu yazanda kendı edıtorunuz ne demiş!!
--- yazan yerde KÜFÜR yazıyordu şikayet etmem üzerine editör --- olarak değiştirmiş!
@Berkinka yav adam en taş taş lı üyelerden. Yap bi güzellik. İndir işte 1 güne.Evet özellike maximaorhan nickli arkadaşın ban'ını kaldırın yazık adama işsiz güçsüz bi burada takılıyordu zaten
Bari 1 gün verin de çok şey olmasın![]()
Yok yav öyle taş taş falan olmaz bizde@Berkinka yav adam en taş taş lı üyelerden. Yap bi güzellik. İndir işte 1 güne.
Elbette kendi iclerinden olana cifte ayrimcilik olmali olmakta zorunda. Ama o zaman biz halka sergilenen bu sert tutum yumusatilsin![]()
sen neden onu stalk'lıyorsun?
Ben Berkin'den şikayetçiyim, kime banlatacağım kendi kendini mi banlayacaksın Berkin?
o hesap ban yedisen neden onu stalk'lıyorsun?![]()