Kac liraPara biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum![]()
Kac liraPara biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum![]()
Bende gsliyim valla aria eski imzali formam bile var gelirim valla sen yeterki istanbula gel ama ben anadolu yakasindayim![]()
Efsane olurvalla karışık bizimde ortalık anadolu avrupa hatta izmitten geçerken alacağım arkadaşlarda varforumu da toparlayalım tribün kapatırız asdfasfd
Para biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum![]()
30 liraÖğrenciyiz nabak
![]()
Benim de camım çatlakhala öğrenciyiz diyo yaolom benim telefonumunun çizilmez cam şeysi çıktı 3 aydır taktıramıyom
![]()
Valla bende hem ön (çok ufak aslında belli bile olmuyor) hemde arka cam patlak. Arka cam baya tuz buz. 150 tl fiyat verdiler yaptıracam haftaya yada 2 hafta sonra vakit yok yaptiracak aynı zamanda nakitde pek yokBaşlatma şimdi camını mamını![]()
![]()
Aha yalnız değilimBenim telefonda ne ekran koyucu var ne kılıf aldığım gibi duruyor çırıl çıplaksevmiyorum öyle şeyler orjinal yağ gibi olacak
![]()
bende de aveanınki var garantisi dolduğu gibi bozuldu arama yapabildiğime şükrediyorum şimdilikLen oglum herkesde iphone, samsung telefonlar bi biz mi t 50 kullaniyuruzvay arkadas
Burası arkası ya okul bahçesinin dışında arada gidiyoz takılıyoz boş üstü kapalı mekan filan var.Güzel ya bizim bura.yalnız sizin okulda güzel korku filmi cekilirmiş