Kac liraPara biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum
Kac liraPara biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum
Bende gsliyim valla aria eski imzali formam bile var gelirim valla sen yeterki istanbula gel ama ben anadolu yakasindayim
Efsane olurvalla karışık bizimde ortalık anadolu avrupa hatta izmitten geçerken alacağım arkadaşlarda var forumu da toparlayalım tribün kapatırız asdfasfd
Para biriktiriyorum telefona karbon görünümlü kap alacam kantinin yanından geçmiyorum
30 liraÖğrenciyiz nabakKac lira
30 liraÖğrenciyiz nabak
Benim de camım çatlakhala öğrenciyiz diyo ya olom benim telefonumunun çizilmez cam şeysi çıktı 3 aydır taktıramıyom
Valla bende hem ön (çok ufak aslında belli bile olmuyor) hemde arka cam patlak. Arka cam baya tuz buz. 150 tl fiyat verdiler yaptıracam haftaya yada 2 hafta sonra vakit yok yaptiracak aynı zamanda nakitde pek yok .Başlatma şimdi camını mamını
Aha yalnız değilimBenim telefonda ne ekran koyucu var ne kılıf aldığım gibi duruyor çırıl çıplak sevmiyorum öyle şeyler orjinal yağ gibi olacak
bende de aveanınki var garantisi dolduğu gibi bozuldu arama yapabildiğime şükrediyorum şimdilikLen oglum herkesde iphone, samsung telefonlar bi biz mi t 50 kullaniyuruz vay arkadas
Burası arkası ya okul bahçesinin dışında arada gidiyoz takılıyoz boş üstü kapalı mekan filan var.Güzel ya bizim bura.yalnız sizin okulda güzel korku filmi cekilirmiş