Aslında ana yol üstünde de oralar ana yolun arkasında yani bizim okulun ordaOkul ne tarafta kalıyo
Kocaeli Anadolu Lisesi Başiskele'de beklerim.
Aslında ana yol üstünde de oralar ana yolun arkasında yani bizim okulun ordaOkul ne tarafta kalıyo
Yolun üstündeyiz yav orası arka taraf ama gene doğa ile iç içeŞimdiki okullara bakıyorum dağın başında şehir merkezine bilmem kaç km uzakta..Biz liseye giderken şehir merkezinde birkaç lise vardı onlardan birine giderdik.Bilerekmi böyle yerlere inşa ediyorlar acaba
Nasıl bişey olmuyo abi 3310 mu yoksaArkada cam yok benim olsaydı şimdiye patlatmıştım banko günde 4 5 kere düşüyo telefoncaağzım yere
Sesten uzak olsun diye yapılıyor. Özellikle fen liseleri (@DuzboruDownpipe bilmez eheheh) dağın başına yapılır.Şimdiki okullara bakıyorum dağın başında şehir merkezine bilmem kaç km uzakta..Biz liseye giderken şehir merkezinde birkaç lise vardı onlardan birine giderdik.Bilerekmi böyle yerlere inşa ediyorlar acaba
Hmmm teşekkür ettim dostum bilgi içinSesten uzak olsun diye yapılıyor. Özellikle fen liseleri (@DuzboruDownpipe bilmez eheheh) dağın başına yapılır.
Rica ederimHmmm teşekkür ettim dostum bilgi için
Fl yerine Al tercih ettim emenike puan da vardıSesten uzak olsun diye yapılıyor. Özellikle fen liseleri (@DuzboruDownpipe bilmez eheheh) dağın başına yapılır.
Sen 'al' ne git spor gazetesiFl yerine Al tercih ettim emenike puan da vardı
oralarda arsa daha ucuz ben de dağın başında okumuştumŞimdiki okullara bakıyorum dağın başında şehir merkezine bilmem kaç km uzakta..Biz liseye giderken şehir merkezinde birkaç lise vardı onlardan birine giderdik.Bilerekmi böyle yerlere inşa ediyorlar acaba
Öyle deme belki Ferrari taksi çıkması, kimse de sormamış neden bu renge boyattı..Hayatta böyle değil midir? Ekli dosyayı görüntüle 2670
Ferrari body kitli bir albea olduğu için sarıÖyle deme belki Ferrari taksi çıkması, kimse de sormamış neden bu renge boyattı..