Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bisikleti ne kadar sevdiğini ve trafik nedeniyle araç kullanmaktan çok daha kârlı olduğunu söyledikten sonra bisikleti çalınan @sinan abime geçmişler olsun.
Umarım en yakın zamanda bulunur..
Gören eden varsa tutsun dedi reis yazık günah az para değil :(
df6_c_lAGvbXEp91TG4jf03STrmoWFD2FaL6SbWBvlDq61jR5FnMAO2xwEyKFAq3WxNZLyYBzd-QziqoHRCVoCrQ1EoittgpPkeJq3w5hCAFCg-lkZSMX4OMtoCGN74dRw=w374-h393-nc

Otopark'ın İnstagram hesabındaki Story'den gelişmeler hakkında bilgi alabilirsiniz.
Geçmiş olsun inşallah bulunur

Son düzenleme:
Tivibusporda juve milan maçı var, juve oynuyo milan izliyor ama olsundu derbi maç :) Kafa dağıtmak isteyenlere.

superonline iyi genel olarak
valla superonline ttnet altyapısı kullanıyor diye benimseyememiştim ama geçtiğimiz haftalarda dairenin girişine kadar turkcell şebeke döşedi, 4 5 kere geldi minimum 25 mb max 100 mbe kadar altyapınız hazır diyince gözüm gönlüm açıldı, taahhütüm bitsin direk geçeceğim dedim biz öderiz kaç taksit kaldı falan diyolar, dedim bi araştırayım :))

valla superonline ttnet altyapısı kullanıyor diye benimseyememiştim ama geçtiğimiz haftalarda dairenin girişine kadar turkcell şebeke döşedi, 4 5 kere geldi minimum 25 mb max 100 mbe kadar altyapınız hazır diyince gözüm gönlüm açıldı, taahhütüm bitsin direk geçeceğim dedim biz öderiz kaç taksit kaldı falan diyolar, dedim bi araştırayım :))
Tabi sormak soruşturmak lazım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...