Sti line tarzı bişey gerek gibi geldi bana.Ne yazık ki arabada 'vayy şurası ne güzel olmuş' dedirtecek bir yerini göremedim. Çok düz duruyor araba. Biraz süs istiyor araç.
Ama yeni impreza ne kadar donukda dursa iç mekan olarak baya gelişmiş yav. Öyle duruyor en azinda.Aynen öyle. Arada ki fark Polo Trendline ile Polo Gti farkı gibi olur.
premıum olma cabası bunlar.Mazda kadar tok bir satıcı yok abi. Bide doguşa tok derler. Vw bayisi saat 6.30 a kadar açıkken ve test sürüşü yaptırıyorken mazda saat 3 dedimmi cumartesi kapatiyor ve cumartesileri test sürüşü ne olursa olsun yaptırmıyor. Opel bayisi ise araba olmamasina rağmen baska şubeden araba getirttiriyor test sürüşü için. Allah mazdayı bildiği gibi yapsın. Yarın program baya dolu hadi hayırlısı nir yığın marka var gidilecek.
Hala açılmıyor youtube yaYeni impreza'yı merak edenler için farlar ve bagaj hariç bence olmuş gibi.
biri vpn mi dedi bende cayır cayırHala açılmıyor youtube ya
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozel mesaj gonderilmistir ucreti 5 tl.Ya bilgisayardan izliyim dedim telefonun şarjı yokta yok, bilgisayar için dün 8 10 tane msj attım vpn önerisi yapn yav
Dün gece dışarıda bekledim diyenlere gülüyorum şimdi de ben bekletiliyorum
Gülme forumdaşına gelir başına demişler
Çok soğuk lannnn
Ellerimin titremesini geçtim ciğerim titriyor artıkBen hastayım bile hacıbaba, dikkat et kendine
eger tatıle cıkarsam bundan senıde yakar giderim bakberkin bu çocuk beni özel mesajla taciz ediyo bi de üzerine para istiyo
Ellerimin titremesini geçtim ciğerim titriyor artık