Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiz ve anasi uyudu. Bende kusmuk nobetindeyim. Dun kustu kendi kendini boguyordu. Allahtan o sirada onu izliyordum..
Abi bide ben salak gibi soylemeyi unutmusum kusura bakma. Anadolu yakasindayim ben eger ikinci genis arabaya ihtiyacin olur yada herhangi bir seye eger yakinindaysam abi ozelden yazisalim numaralari elimden geleni yapayim simdi iki ayagin bir pabuca girmistir bari bir katkimiz olsun

Abi bide ben salak gibi soylemeyi unutmusum kusura bakma. Anadolu yakasindayim ben eger ikinci genis arabaya ihtiyacin olur yada herhangi bir seye eger yakinindaysam abi ozelden yazisalim numaralari elimden geleni yapayim simdi iki ayagin bir pabuca girmistir bari bir katkimiz olsun

Saol kardeşim.. bizimkilerde araba bol. Ama teklif icin tesekurler

Mazda kadar tok bir satıcı yok abi. Bide doguşa tok derler. Vw bayisi saat 6.30 a kadar açıkken ve test sürüşü yaptırıyorken mazda saat 3 dedimmi cumartesi kapatiyor ve cumartesileri test sürüşü ne olursa olsun yaptırmıyor. Opel bayisi ise araba olmamasina rağmen baska şubeden araba getirttiriyor test sürüşü için. Allah mazdayı bildiği gibi yapsın. Yarın program baya dolu hadi hayırlısı nir yığın marka var gidilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...