Yarin obur gun i10 taksi gorursek sasirmayin beyler daha masraflar artmadi hele bekleyin sizUber diyince bende i10 ile ubere giriştin sandım bi an .
Yarin obur gun i10 taksi gorursek sasirmayin beyler daha masraflar artmadi hele bekleyin sizUber diyince bende i10 ile ubere giriştin sandım bi an .
Abi aman allah korusun sen boyle deyince gozum korktu iyiceKiz ve anasi uyudu. Bende kusmuk nobetindeyim. Dun kustu kendi kendini boguyordu. Allahtan o sirada onu izliyordum..
Kiz ve anasi uyudu. Bende kusmuk nobetindeyim. Dun kustu kendi kendini boguyordu. Allahtan o sirada onu izliyordum..
Allah muhafaza abi.Kiz ve anasi uyudu. Bende kusmuk nobetindeyim. Dun kustu kendi kendini boguyordu. Allahtan o sirada onu izliyordum..
Sinirim bozuk. Uyku istesemde uyuyamiyorum.. yigilip kalana kadar devam...
Abi bide ben salak gibi soylemeyi unutmusum kusura bakma. Anadolu yakasindayim ben eger ikinci genis arabaya ihtiyacin olur yada herhangi bir seye eger yakinindaysam abi ozelden yazisalim numaralari elimden geleni yapayim simdi iki ayagin bir pabuca girmistir bari bir katkimiz olsunKiz ve anasi uyudu. Bende kusmuk nobetindeyim. Dun kustu kendi kendini boguyordu. Allahtan o sirada onu izliyordum..
Bizimko normaldi cok sukurSiz siz olun sezeryan yaptirmayin.
Abi bide ben salak gibi soylemeyi unutmusum kusura bakma. Anadolu yakasindayim ben eger ikinci genis arabaya ihtiyacin olur yada herhangi bir seye eger yakinindaysam abi ozelden yazisalim numaralari elimden geleni yapayim simdi iki ayagin bir pabuca girmistir bari bir katkimiz olsun
Nispet yapar gibi olmasın ama ben uyumaya gidiyorum sizlere iyi geceler dostlar