Sen isemi girmek istiyordun benmi yanlis hatirliyorum ?
Müdür benim iş kamu, sınav mülakat hepsini geçtim soruşturmanın bitip işe başlama yazısının gelmesini bekliyorum
Sen isemi girmek istiyordun benmi yanlis hatirliyorum ?
Sen rusya ya gitmek istiyorsun kardesim cok yanlis gelmissin sen benceBi yol var da çok güzel manzarası olsun gezip görecek yerleri olsun rengarenk daha girmedim rölantide bekliyorum
Sen rusya ya gitmek istiyorsun kardesim cok yanlis gelmissin sen bence
ilk günler sıkıntılı diyorlar hocam, Allah sabır versin sağlıklı sıhhatli olsunlar tek32 saatir uyumuyom a.q Arabayi bi surusum var elim ayagim yamuldu.. 2 gundur bebiş ile ugrasiyom...
Aha uyudu. 15 dk rahatiz...
Ama ama ya tasarruf32 saatir uyumuyom a.q Arabayi bi surusum var elim ayagim yamuldu.. 2 gundur bebiş ile ugrasiyom...
Allah analı babalı büyütsün, sağlık içinde bahtı güzel olsun inşaallah hocam32 saatir uyumuyom a.q Arabayi bi surusum var elim ayagim yamuldu.. 2 gundur bebiş ile ugrasiyom...
Ahahahaha vallahi kahkaha atarak okuyorum ahahahahahah32 saatir uyumuyom a.q Arabayi bi surusum var elim ayagim yamuldu.. 2 gundur bebiş ile ugrasiyom...
Ama ama ya tasarruf
Allah analı babalı büyütsün @istanbul bey32 saatir uyumuyom a.q Arabayi bi surusum var elim ayagim yamuldu.. 2 gundur bebiş ile ugrasiyom...
Yok yahu orda bana deyince bu arkadasin psikolojisi bozulmus bozdular tabi aha bak totem yaparim ha gorursun. Hadi hadi tamam saka saka sen su ise gir parani kazan sonra istanbulda maci kitlerim sana misMüdür benim iş kamu, sınav mülakat hepsini geçtim soruşturmanın bitip işe başlama yazısının gelmesini bekliyorum
Yok yahu orda bana deyince bu arkadasin psikolojisi bozulmus bozdular tabi aha bak totem yaparim ha gorursun. Hadi hadi tamam saka saka sen su ise gir parani kazan sonra istanbulda maci kitlerim sana mis
Ahahah sinirim bozulduKüfürlü şaapmayalım hacıbaba tatile çıkma boşver
Abi bosver ilk zamanlar zordur allah anali babali saglikla buyutsun insallahZokayim tasarufa
Az zic kizimmi diyim.
Uber diyince bende i10 ile ubere giriştin sandım bi an .Ben ben degilim artik. 34 saat uyku uyumamiş bir uber canavar oldum