Samsunda topluma taşıma aracı tramvay'lar var belki bilen binmiş olanlar vardır.O Elektriğin torkunu yaşamak için arada akşam eve tramvay ile dönüyorum
Iyy donar o kasar@alfhonso panpa ben S7 kullanıyorum 3 aydır. Telefondan her anlamda çok memnunum. İyiki S7 Edge almamışım sebebi ise olasi ekran kırılmasında baya sağlam fiyat veriyorlar. Sormak istediğin daha detaylı bir şey va4sa ona cevap vereyim. Kisacası S7 al Edge alma.
Valla bir samsung a gore şu an telefon baya tutarlı. Sd kart takarken biraz sikinti çekiyorum ama.Iyy donar o kasar
S7 alacaktım babam daha fazla bütçe vermedi içimde hala siyah s7 yatıyor gibi hissediyorumZuhahahahah vag kavgasına benzemesin asdfasdffd Ya ben başta samsung sevmiyorum zatende yine bizim bi arkadaş, s7edge mi iphone 7 mi diyor dedim git eski kasa 131 al aynı para nasılsa asdfasdf fikir istiyomuş işte ben baktım isterse nirvana özellik olsun ben veremem ya o alcakmış işte
valla ben de 1200 liralık zenfone 2 kullanıyorum, hatta babalar gününde aldım bide 200 liralık traş makinası verdiler diye bayram ilan ettim, hala taksidini ödüyorumBenim kardeşe General mobile 5 Plus aldım geçenlerde fazlamı ucuza kaçmışız ki..
Herkes 2500-3000 liralık telefonlardan bahsedince çocuğa haksızlıkmı yaptık dedim genç sonuçta belki söylemez ama heves eder 2 hafta önceye kadar 4-5 yıllık telefon kullanıyordu.valla ben de 1200 liralık zenfone 2 kullanıyorum, hatta babalar gününde aldım bide 200 liralık traş makinası verdiler diye bayram ilan ettim, hala taksidini ödüyorum
Sizde de hoparlör sorunu var mı? Bir tanıdığıma vesile olmuştum Zenfone 2 alması için çok sorun yaşıyor kronik problemler ile :/ben 2 sene lumia 625 kullandıktan sonra rüyada gibiyim şu an zenfone 2'mle, bunda 2.3 ghz işlemci ve 4 gb ram'in katkısı büyük o ayrı mevzu da ios bi türlü içim sinmiyor
Ben de 4 sene s3 kullandımbabam 1300 filan dediydi zorla SE aldırdımHerkes 2500-3000 liralık telefonlardan bahsedince çocuğa haksızlıkmı yaptık dedim genç sonuçta belki söylemez ama heves eder 2 hafta önceye kadar 4-5 yıllık telefon kullanıyordu.
Rahat rahat çıkıyor abi.@gtepro şarjı ne kadar gidiyo panpa tam 1 gün çıkarabiliyor musun ama full aktif kullanarak
Sizde de hoparlör sorunu var mı? Bir tanıdığıma vesile olmuştum Zenfone 2 alması için çok sorun yaşıyor kronik problemler ile :/
Benim hanım ondan istiyor da büyük ihtimal s7 ya da s6 alacaz gibi bakalım bi karar versin heleRahat rahat çıkıyor abi.