Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes 2500-3000 liralık telefonlardan bahsedince çocuğa haksızlıkmı yaptık dedim :) genç sonuçta belki söylemez ama heves eder :) 2 hafta önceye kadar 4-5 yıllık telefon kullanıyordu.

abi bugün 2bin liralık alırsın yarın 4 bin liralığı çıkar yani çokta şey yapmamak lazım elektronik eşya bu, samsungun yamuk ekran olanları hariç bütün telefonları birbirine benziyo bana göre o yüzden samsungu dış görünüşüne bile önyargılıyım mesela ama ayfon almak için çoluğunun çocuğunun rızkından kısmak mantıklı gelmiyor herkes ayfon alayım ayfon alayım telaşında, kullanıma göre cebindeki en iyisi boşver abi :)

bi soru geldi beyler, s7edge de hatalı sürüm çok fazla çıkıyormuş samsung değişim yapmıyormuş gibisinden bişiler okumuş bi bilginiz varmı fikriniz ?

bende düne kadar lumia şöle düzelecek windows 10 gelecek dertler bitecek devrim yaratacak pii diye laf ediyodum hem androide hem iosa,

Ne iğrenç bi sistemdir o :D
İlk çıktığı zamanlar menü animasyonlari
Görüntüsü falan cok cazibeli idi ama
Biraz kurcalayinca pek bi numarasi olmadığını öğrenmem uzun sürmedi :D
ya ben aslında seviyodum, ilk akıllı telefonumdu ama benden akıllı değildi şimdi benden akıllısını bulunca pabucu dama çıktı tabi :D

Nl1GNP.jpg

Selam beyler insanız de mi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...