Daha demin ağğğzına ettim.Çalışmıyodu zatenLike at likekıskanma la
Doktor bu ne ?
Daha demin ağğğzına ettim.Çalışmıyodu zatenLike at likekıskanma la
Doktor bu ne ?
Bu ne kardeşim. Örümcek teması mı indirdin?
Selam beyler insanız de mi
Ekin reise özendim vurdum kırbacıEkran düşüyodu önce onu prittle tutturdum çalışır yürür anakartı sorunsuz isteyene yaptırılıp verilir fiyattan düşülür.Bu ne kardeşim. Örümcek teması mı indirdin?
püüü bi kahveye 15 tl verince kendini bişey sanan zübbeler püüüüÜstüme dökmem inş amin.Et ete gidiyoz spor gaztesi
neyseki bizim araba benzinli
15 ney laaaa o kadar parayı kim buldu orta boy filtre kahve 5.75 kanka ezme benipüüü bi kahveye 15 tl verince kendini bişey sanan zübbeler püüüü
Final galeriye ver hallederlerEkin reise özendim vurdum kırbacıEkran düşüyodu önce onu prittle tutturdum çalışır yürür anakartı sorunsuz isteyene yaptırılıp verilir fiyattan düşülür.
Bizden öncesi tertemiz önceden kaza atlatılmamış sadece ekranı değişecektir.Anakartında işlemcisinde sıkıntı yoktur.İsteyene 300 TL'ye yapılıp fiyattan düşürülüp teslim edilir.Hatasızdır.MuayyerdirFinal galeriye ver hallederler
Maşallah güzel başarı
Bizden öncesi tertemiz önceden kaza atlatılmamış sadece ekranı değişecektir.Anakartında işlemcisinde sıkıntı yoktur.İsteyene 300 TL'ye yapılıp fiyattan düşürülüp teslim edilir.Hatasızdır.Muayyerdir
"İçinde arşiv dahi yüklenmedi."Bizden öncesi tertemiz önceden kaza atlatılmamış sadece ekranı değişecektir.Anakartında işlemcisinde sıkıntı yoktur.İsteyene 300 TL'ye yapılıp fiyattan düşürülüp teslim edilir.Hatasızdır.Muayyerdir
Gelmez olur mu ekran harici her yeri tertemiz airbag açmamışhoparlöründen ses geliyo mu ?
@gtepro tam senlikmiş"İçinde arşiv dahi yüklenmedi."
Çıtır hasarlı telefon.
Hay allahım ya arşivci olduk çıktık iyimi . Beyler bende Lumia 625 e yaptığım katliamı eve gidince atam bari.@gtepro tam senlikmiş
Değil misin?Hay allahım ya arşivci olduk çıktık iyimi . Beyler bende Lumia 625 e yaptığım katliamı eve gidince atam bari.
Yav bizim Ceyhun o ya@maximaorhanisback reis bu fake taxinin hangi ülkede hangi arabayı kullandığına kadar bilen Ceyhun muydu ?