Whatsapp grubuda mi vardi sizde ?Tam bi saykopat yavWhatsapp grubuna gelseniz bi
Whatsapp grubuda mi vardi sizde ?Tam bi saykopat yavWhatsapp grubuna gelseniz bi
Ben de o yaşlardayımYok ben almayayım geçen birini daha sildim yaş sıkıntılı tam böyle alev alev yandığı yaşlarda asdfasfd
Uzun süredir suya sokmuyorum düzeldi bi nebze telli çalgıları elinde hissedebiliyosun bu telefonlarla ya mütüş ya benim kameranın lensi komple çizik oldu. Sadece o parçayı değiştirebiliyo muyuz acaba. Kamera puslu çekmeye başladıPirinçte bekletin rutubetini alıyor gerçekten işe yarıyor.
Hea istersen alayımWhatsapp grubuda mi vardi sizde ?
PM'ye gel o zamanHea istersen alayım
Uzun süredir suya sokmuyorum düzeldi bi nebze telli çalgıları elinde hissedebiliyosun bu telefonlarla ya mütüş ya benim kameranın lensi komple çizik oldu. Sadece o parçayı değiştirebiliyo muyuz acaba. Kamera puslu çekmeye başladı
Yok abi grupta o konuları cok şaapmiyoruz ya .Yok ben almayayım geçen birini daha sildim yaş sıkıntılı tam böyle alev alev yandığı yaşlarda asdfasfd
Düşer kırılırsa kasayı komple değişiyolar zaten. Öyle bi şey olursa değişirim o zaman yoksa gerek yok düzenini bozmayaAçık söylemek gerekirse Xperia'larda vidasız montaj sebebiyle yapıştırıcı gibi bir şey ile yapmışlar. Açılan telefon bir daha pek bir randıman vermiyor malesef
Ebay üzerinden falan getirip servislerde yaptırabilirsiniz isterseniz.
Ya bu nedir ya ahahahahahahahah kahkaha attım aksam aksam
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Yok değil panpa. Nusret baya elit yav. Ama şu var alkol apmazsan Nusret normal fiyat çekiyor. Bu arda Nusretin olduğu yer eskiden Audi ve Porsche bayisi idi. Doğuş orayı kapatıp Nusret yaptı.LA la la la la D: Nusret mi ora ?
Yok değil panpa. Nusret baya elit yav. Ama şu var alkol apmazsan Nusret normal fiyat çekiyor. Bu arda Nusretin olduğu yer eskiden Audi ve Porsche bayisi idi. Doğuş orayı kapatıp Nusret yaptı.
Haydaaa . Bu kadar arşive taktıgına göre sende boş değilsin malum daha evlenmemişsin de .Evveliyatında arşiv hazırlama mekanı falan olarak kullanılıyordu galiba meaşallah tarihini biliyosun
Kendini savunma mod bu takmayacaksın burdaHaydaaa . Bu kadar arşive taktıgına göre sende boş değilsin malum daha evlenmemişsin de .
Haydaaa . Bu kadar arşive taktıgına göre sende boş değilsin malum daha evlenmemişsin de .
Varsa eğer kalifiye eleman olarak yanında çalışabilirim. Malum 2 kişi vurmak daha heycanlı olabiliyor . Diyim ve noktalayalım konu kötü yere gidiyor ve berkin gişeleri geçmiş konuya yardiriyor gibi duruyor.Kim bilir biz kendi arşivimizi kendimiz çekiyoruzdur kardeeşşşşşşşş asdfasdff Bu espriydi ha yok öle bişi asdfasdf