Utanıyorum biraz ama şu fotoğrafı paylaşayım sizinle
zuhahahah utanacak bişi göremedim ben @gtepro arşivlerini saçmasın buralara yeter
Utanıyorum biraz ama şu fotoğrafı paylaşayım sizinle
Benim s7 de bu stil parlak silver cünkü. Ama seninki baya farklı bi boyutmuş. Aklıma yatak tavanına ayna taktıran fantezik ciftler geldi valla bu telefon ile .Utanıyorum biraz ama şu fotoğrafı paylaşayım sizinle
Sacmam sen merak etme yav .zuhahahah utanacak bişi göremedim ben @gtepro arşivlerini saçmasın buralara yeter
Ceyhun panpa gene kendini belli ettinBenim s7 de bu stil parlak silver cünkü. Ama seninki baya farklı bi boyutmuş. Aklıma yatak tavanına ayna taktıran fantezik ciftler geldi valla bu telefon ile .
Benim s7 de bu stil parlak silver cünkü. Ama seninki baya farklı bi boyutmuş. Aklıma yatak tavanına ayna taktıran fantezik ciftler geldi valla bu telefon ile .
Hala VPN mi kullaniyorsun ? Yavaslik gecmedi mi daha sende ?
Bu da benim ufaklık her deliğe giriyor
Benim s7 de bu stil parlak silver cünkü. Ama seninki baya farklı bi boyutmuş. Aklıma yatak tavanına ayna taktıran fantezik ciftler geldi valla bu telefon ile .
Vpnsiz yutup iptal Vpn ile ayaktayım.Hala VPN mi kullaniyorsun ? Yavaslik gecmedi mi daha sende ?
Yemin ediyorum Interneti yavaslatmak bence cok ikel bir karar yaw..Vpnsiz yutup iptal Vpn ile ayaktayım.
En iyisi valla cebinde hissetmiyorsun bile.
Bu da benim ufaklık her deliğe giriyor
Valla yav sorma net cidden berbat neden yavaşlatıyorlar ki gereksiz berbat bi şey yaptıkları.Yemin ediyorum Interneti yavaslatmak bence cok ikel bir karar yaw..
Benimki telefonu yıkamaktan hoparlörlerinden ses az çıkmaya başladı bariz fark yok ama hiç suya sokulmamışa göre kötü durumdaXperia Z3'üm vardı suya soktum patates oldu, mahkemelik olduk hiç bir sonuç çıkmadı.
Akıllanır mıyım?
Sonra indirimde Xperia Z5 Premium Krom vardı onu aldım pişman değilim Suya sokmamak gerekiyor sadece.
Sony candır...
Tam bi saykopat yavWhatsapp grubuna gelseniz biYa ceyhun sen ne sayko herifsin ahusahauhaahah hayal dünyana hayranım
Öyle bi hata yapmam sağ olunTam bi saykopat yavWhatsapp grubuna gelseniz bi
Tam bi saykopat yavWhatsapp grubuna gelseniz bi
Pirinçte bekletin rutubetini alıyor gerçekten işe yarıyor.Benimki telefonu yıkamaktan hoparlörlerinden ses az çıkmaya başladı bariz fark yok ama hiç suya sokulmamışa göre kötü durumda
AhauhauhauhauahuhahÖyle bi hata yapmam sağ olun
Buradaki muhabbet böyle ise grubu tahmin edemiyorum