Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xperia Z3'üm vardı suya soktum patates oldu, mahkemelik olduk hiç bir sonuç çıkmadı.
Akıllanır mıyım? :D
Sonra indirimde Xperia Z5 Premium Krom vardı onu aldım pişman değilim :D Suya sokmamak gerekiyor sadece.
Sony candır...

Xperia Z3'üm vardı suya soktum patates oldu, mahkemelik olduk hiç bir sonuç çıkmadı.
Akıllanır mıyım? :D
Sonra indirimde Xperia Z5 Premium Krom vardı onu aldım pişman değilim :D Suya sokmamak gerekiyor sadece.
Sony candır...

bunu o kadar çok duydum ki, suya dayanıklı diye aldım denizin altında fotoğraf çekelim dedik ama su kaçtı dava açtım denizin tuzuna kadar bile rapora koyup beni haksız çıkardılar diyen vardı :D

Şimdi tuzlu suya sokanlar haksız ama ayıplı ürünleri çok Sony'nin. Ben normal tatlı suda öylesine sokup çıkardım anakartı arızalandı.

Heleki İstanbul Bilişim gibi dolandırıcılardan alırsanız uğraştırırlar.

Hatta Sony ve diğer satıcı firmalar internet sitesinde su altında elinde telefonla fotoğraf çeken adam resimleri vs. hepsini kaldırdı.
SS'lerini almıştım ama hiç bir işe yaramadı tabii ki.
Tüketici Haklarına gidiyorsunuz o da bilirkişi denen bir torbacı mı artık bilgisayarcı mı belli değil cebine 3-5 sıkıştırmış firmalar, elini sürmeden sizin suçunuz diyip imzalıyor.
Neyse çok doluyum bu konuda anlatacak çok şey var elektronik alışverişi yaparken çok dikkatli olmak lazım.

IMG-20160504-WA0010.jpg

Abi bağımlılık yaptı şeytan kulağına kurşun çok memnunum.
7 ay olcak alalı o zaman 1.789 TL'ye almıştım çok iyi bir indirim ile o paraya da alınacak başka telefon yoktu :D
Arkası krom kaplı, ayna mı taktırdın keko diye dalga geçiyorlar bazen cahiller :D
Fiyat baya iyi yav.Ben normal Z5 e 2k ya kadar vermeye razıydım premium aşıyodu bütçeyi:)

Abi bağımlılık yaptı şeytan kulağına kurşun çok memnunum.
7 ay olcak alalı o zaman 1.789 TL'ye almıştım çok iyi bir indirim ile o paraya da alınacak başka telefon yoktu :D
Arkası krom kaplı, ayna mı taktırdın keko diye dalga geçiyorlar bazen cahiller :D

hahahah acaip görünüyo ama doğrudur :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...