Tam olarak değil bildiğim kapanmayacak "premium" bu hizmeti sunan site ve siyeler gar ordan hallediyom . Her türlü isteğime cevap veriyor valla bu siteler.Değil misin?
Tam olarak değil bildiğim kapanmayacak "premium" bu hizmeti sunan site ve siyeler gar ordan hallediyom . Her türlü isteğime cevap veriyor valla bu siteler.Değil misin?
Başka kim olacağdı .@maximaorhanisback reis bu fake taxinin hangi ülkede hangi arabayı kullandığına kadar bilen Ceyhun muydu ?
Tam olarak değil bildiğim kapanmayacak "premium" bu hizmeti sunan site ve siyeler gar ordan hallediyom . Her türlü isteğime cevap veriyor valla bu siteler.
Fesat dusunmeyin ama yaptık bişeyler işte ama kendi rızasıyla yani .@gtepro lumia 625e yaptıklarından korkuyorum
Fesat dusunmeyin ama yaptık bişeyler işte ama kendi rızasıyla yani .
Xperia Z3'üm vardı suya soktum patates oldu, mahkemelik olduk hiç bir sonuç çıkmadı.
Akıllanır mıyım?
Sonra indirimde Xperia Z5 Premium Krom vardı onu aldım pişman değilim Suya sokmamak gerekiyor sadece.
Sony candır...
Abi bağımlılık yaptı şeytan kulağına kurşun çok memnunum.abi yine sony almışın ama o nası olcak
Fiyat baya iyi yav.Ben normal Z5 e 2k ya kadar vermeye razıydım premium aşıyodu bütçeyiAbi bağımlılık yaptı şeytan kulağına kurşun çok memnunum.
7 ay olcak alalı o zaman 1.789 TL'ye almıştım çok iyi bir indirim ile o paraya da alınacak başka telefon yoktu
Arkası krom kaplı, ayna mı taktırdın keko diye dalga geçiyorlar bazen cahiller
Abi bağımlılık yaptı şeytan kulağına kurşun çok memnunum.
7 ay olcak alalı o zaman 1.789 TL'ye almıştım çok iyi bir indirim ile o paraya da alınacak başka telefon yoktu
Arkası krom kaplı, ayna mı taktırdın keko diye dalga geçiyorlar bazen cahiller
Utanıyorum biraz ama şu fotoğrafı paylaşayım sizinlehahahah acaip görünüyo ama doğrudur