Bilmem olabilir mi...
Isim verme olayi cok klişe olmuş. Ikimizde ayni kaderi paylaşmişiz. Oysaki babam Deniz koymak istemiş.
Bilmem olabilir mi...
Telefon basligima gelmedin
Yok yav parnak izi olsun simdi o kadar da değil
Parmak izi iyidir
Annem Barış koymak istemiş Babam Ali Efe koymuş ama Ali diyorlar geneldeIsim verme olayi cok klişe olmuş. Ikimizde ayni kaderi paylaşmişiz. Oysaki babam Deniz koymak istemiş.
Valla bence parmak izi okuyucu baya iyi bir sistem. Dokundugun saniyede açılıyor falan hoş yani.Müdür bu sana değildi telefon konusunda % 1milyon katılıyorum telefon parmak izi sistemi olmasa da olur )))
HAcıbabalar ben bunu örnek olarak gösterdim. Parmak izi değil başka bir özellik olarak düşünün, şarjı tüketecek hd ekran için veya olmazsa öldürmeyecek bir özellik için 1500 liradan fazla para maalesef veremem babındaValla bence parmak izi okuyucu baya iyi bir sistem. Dokundugun saniyede açılıyor falan hoş yani.
Al buyur işte bana "gelsene abi" dedikleri gruptaki muhabbete bak ahdhabshah @alfhonso
Benim basligima gelin ayip ayipHAcıbabalar ben bunu örnek olarak gösterdim. Parmak izi değil başka bir özellik olarak düşünün, şarjı tüketecek hd ekran için veya olmazsa öldürmeyecek bir özellik için 1500 liradan fazla para maalesef veremem babında
Hay yarabbim yaaa .