Diyosun ki illa orjinal M4 gücüyle gel 34bg az değilBiz Launch Control ile kalkmıyoruz gülüm
Diyosun ki illa orjinal M4 gücüyle gel 34bg az değilBiz Launch Control ile kalkmıyoruz gülüm
Vtec açıp geldin ya la kime şekil yapıyonDiyosun ki illa orjinal M4 gücüyle gel 34bg az değil
hep böyle sağlam bi bilgisayarım olsun misgibi direksiyon setim g27 olur g29 olur deli gibi eğleneyim ama yok işte
Bilek dedin geldim
Niye yahu noldufena halde geriliyorum biri beni sakinleştirsin
Aman alfonso bey ağzımızın tadı kacmasın.fena halde geriliyorum biri beni sakinleştirsin
Yok bizim forumda özel rütbe bile veriliyor o yüzden dikiliyorlar sürekliAEA bi canlı yayının da demişti troller ya*prak gibidir (ceza yemek istemiyrm anladiniz o kelimeyi)okşarsan o dikelir kendi haline bırakıcaksın inecek.Hiç takma abicim boş yere sinirlenmeye gerek yok.
Vay anasını bunları kendisi yapıyosa helal olsun. Gecenin karanlığında bi anda önüne atlayan arabaya fren yapmalar. Şeritle duvar arasına kaçmalar falan harbiden baya iyi. Bir de arkadan gelen duramayacaksa kaçıyor ahahah@istanbul tesla harbi crash-proff araba yapmış ya ne kadar güzel.
OvertrollNiye kitlediler yav konuyu anlamadım gitti...