Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@gtepro Bu ne yokluktur hacı :D Hahahah
Ayağını-Denk-Al-Liseli.jpg
Ceyhun kurtuluşun yok panpa:D

Aboo, babamların sokağında conncetler, semboller uyduruk 301 celyseeler eksik olmazdı. Her hafta sonu gelir park eder 2 gün evin kapısı önünde arabayı yatırırdım. Tek i10 bendim. Şimdi bakıyorumda, sokakda 3 tane i10 satın alınmış. Heralde az cok reklam ettim arabayı. Annemde söyledi. her yer senn arabayla doldu burda der. Şaşırdım.

Aboo, babamların sokağında conncetler, semboller uyduruk 301 celyseeler eksik olmazdı. Her hafta sonu gelir park eder 2 gün evin kapısı önünde arabayı yatırırdım. Tek i10 bendim. Şimdi bakıyorumda, sokakda 3 tane i10 satın alınmış. Heralde az cok reklam ettim arabayı. Annemde söyledi. her yer senn arabayla doldu burda der. Şaşırdım.
Senin araba sana özel Hypermiller tarafından özenle kullanılmış tertemiz bir araç.

Mesela ingilterede araba %500 deger kaybediyor. arabayı alan adam satınca verdiği parayı geri kazanamıyor. Mesela Sıfır i10 3900 tl 1 sene binip satacağım zaman 10000 etiket bicmek zorunda kalıyorum. Yazık değilmi 20000 bin zarar

Bence asıl olması gereken odur. Ayrıca fiyatı artıyor dediğimiz arabalar ₺ bazında artıyor $ çevirip bakıldığında fiyatının düştüğünü görürsünüz çoğunlukla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...