Yanliz bi dakkkaaa benim annede yeditepe de calisiyor. Yanii kizlari not ile korkutup... hobaaaaa . Bmw sıkıntı degil ablamda 118i varGel gel bi sen eksiktin seye dondu zaten bura. Altina kirala bmw kizlar yeditepeli zaten
Yanliz bi dakkkaaa benim annede yeditepe de calisiyor. Yanii kizlari not ile korkutup... hobaaaaa . Bmw sıkıntı degil ablamda 118i varGel gel bi sen eksiktin seye dondu zaten bura. Altina kirala bmw kizlar yeditepeli zaten
Yanliz bi dakkkaaa benim annede yeditepe de calisiyor. Yanii kizlari not ile korkutup... hobaaaaa . Bmw sıkıntı degil ablamda 118i var
Abi sizin alt katı da kasten mi öylelerine kiralıyorlar hiç mi işinde gücünde adam gelmiyorGel gel bi sen eksiktin seye dondu zaten bura. Altina kirala bmw kizlar yeditepeli zaten
Yatcam da muhabbete doyum olmuyorceyhun bi git dolaş gel sen
Sen cok konulu izlemisin benceYanliz bi dakkkaaa benim annede yeditepe de calisiyor. Yanii kizlari not ile korkutup... hobaaaaa . Bmw sıkıntı degil ablamda 118i var
Yalan yok simdiSen cok konulu izlemisin bence
Isin komigi ole kenar mahalle bir yerde degil. Kirasi 2600 cildircam vallahiAbi sizin alt katı da kasten mi öylelerine kiralıyorlar hiç mi işinde gücünde adam gelmiyor
Emekli o emekli boşverin arşivi artikadam arşiviyle meşhur
Isin komigi ole kenar mahalle bir yerde degil. Kirasi 2600 cildircam vallahi
Ahahahaha hic boyle dusunmemistim ahahahaha sesli guldum ya ahahahaheh mevzu anlaşıldı o kirayı çıkarmak için mecbur kalıyolar
Para bi şey değiştirmiyo hocam bizim alt kata da 350k para verip taşındılar çocuklarına "sus sevgi koyduğumun çocuğu sus" diye evin içinden bağırdığımı bilirimIsin komigi ole kenar mahalle bir yerde degil. Kirasi 2600 cildircam vallahi
Ben nelerle ugrastim bir bilseniz. Bundan onceki unlu bir kadin oyuncunun kardesiydi daha once gazetelere cikmisti ikisi gazetecilere saldirdi diye. Bu butun gece son ses parti gulusmeler bagrismalar. Adam issiz kardesi hatun veriyo parayi. Alkolik vs biz her aksam iniyoruz yarim saat kesilio sonra devam.bir aksam gittim sadece sunu dedim sen beni aksam uyutmazsan ben seni sabah uyutmam. Her sabah ilk 4 kati uyardim sabah 8 9 gibi son ses logitech z5500 actim. 4 gun dayanabildi.
Hic sormayin taniyorum ev sahibini iyi bir kadin ama umursamaz kim gelse hic bakmadan etmeden veriyor evien iyisini yapmışsınız birde o dairenin ev sahibi kim yahu .. böyle abuk sapuk tipleri buluyor.. öncelikle işe burdan el atmak gerekir .. bunlarda giderse eğer yine böyle tipler gelecek gibi .. ardı arkası kesilmeyecek galiba
Hic sormayin taniyorum ev sahibini iyi bir kadin ama umursamaz kim gelse hic bakmadan etmeden veriyor evi