Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ki

Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi

bir kişiye kaç tane nişanlı düşüyor acaba çok merak ettim :) kiracıymış madem dediğim gibi imza toplamak en iyisi .. imzadan önce baktınız tekrar ses çıkıyor daire kapısına gelişine bir tekme atın geri dönün ses kesilecektir :)

bir kişiye kaç tane nişanlı düşüyor acaba çok merak ettim :) kiracıymış madem dediğim gibi imza toplamak en iyisi .. imzadan önce baktınız tekrar ses çıkıyor daire kapısına gelişine bir tekme atın geri dönün ses kesilecektir :)
Ben nelerle ugrastim bir bilseniz. Bundan onceki unlu bir kadin oyuncunun kardesiydi daha once gazetelere cikmisti ikisi gazetecilere saldirdi diye. Bu butun gece son ses parti gulusmeler bagrismalar. Adam issiz kardesi hatun veriyo parayi. Alkolik vs biz her aksam iniyoruz yarim saat kesilio sonra devam.bir aksam gittim sadece sunu dedim sen beni aksam uyutmazsan ben seni sabah uyutmam. Her sabah ilk 4 kati uyardim sabah 8 9 gibi son ses logitech z5500 actim. 4 gun dayanabildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...