Anil yav sarilan @anl_akl gel hele burayala bi geçen sarılan biri vardı o kimdi ben çok yaşlandım lan vallahi hesapları karıştırmaya başladım artık
Anil yav sarilan @anl_akl gel hele burayala bi geçen sarılan biri vardı o kimdi ben çok yaşlandım lan vallahi hesapları karıştırmaya başladım artık
@anl_akl kankam ya görünmüyor kac gündür sınavları var büyük ihtimalla bi geçen sarılan biri vardı o kimdi ben çok yaşlandım lan vallahi hesapları karıştırmaya başladım artık
Valla ben anlamam bilekliydi haberin ola..Vagcı yaparım ben onu sen merak etme
Hmm ona veririz Passat olur biter .Valla ben anlamam bilekliydi haberin ola..
Hocam bir dakika o zaman gol atacam diye yenilmesin deplasmanda buValla ben anlamam bilekliydi haberin ola..
Hocam bir dakika o zaman gol atacam diye yenilmesin deplasmanda bu
Harbi haa bide oyle bi durum varHocam bir dakika o zaman gol atacam diye yenilmesin deplasmanda bu
Ki
Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi
2.0 vectrayla passatın içinden geçerse üzücü olur ahahahHarbi haa bide oyle bi durum var
Aslinda bende o eve aradan kaynasam işimi halledip kaçarım yav .bir kişiye kaç tane nişanlı düşüyor acaba çok merak ettim kiracıymış madem dediğim gibi imza toplamak en iyisi .. imzadan önce baktınız tekrar ses çıkıyor daire kapısına gelişine bir tekme atın geri dönün ses kesilecektir
Bkz: Neden evlenilmemeli.Gençler
Muhabbete doyum yok ama benim kaçmam lazım artık
Kime ne yazıyosun bu kadar diye mırıldanma geliyor kulağıma hafiften yalan olmayalım
İyi geceler
Ceyhun alkış tutmaya devam et kanka bi süre daha bi şey olmaz
O zaman veririz bi V6 amarok. Artık V6 da kurtarmıyorsa zaten ne yapam ben .2.0 vectrayla passatın içinden geçerse üzücü olur ahahah
Ben nelerle ugrastim bir bilseniz. Bundan onceki unlu bir kadin oyuncunun kardesiydi daha once gazetelere cikmisti ikisi gazetecilere saldirdi diye. Bu butun gece son ses parti gulusmeler bagrismalar. Adam issiz kardesi hatun veriyo parayi. Alkolik vs biz her aksam iniyoruz yarim saat kesilio sonra devam.bir aksam gittim sadece sunu dedim sen beni aksam uyutmazsan ben seni sabah uyutmam. Her sabah ilk 4 kati uyardim sabah 8 9 gibi son ses logitech z5500 actim. 4 gun dayanabildi.bir kişiye kaç tane nişanlı düşüyor acaba çok merak ettim kiracıymış madem dediğim gibi imza toplamak en iyisi .. imzadan önce baktınız tekrar ses çıkıyor daire kapısına gelişine bir tekme atın geri dönün ses kesilecektir
Gel gel bi sen eksiktin seye dondu zaten bura. Altina kirala bmw kizlar yeditepeli zatenAslinda bende o eve aradan kaynasam işimi halledip kaçarım yav .
Aslinda bende o eve aradan kaynasam işimi halledip kaçarım yav .
Aslinda bende o eve aradan kaynasam işimi halledip kaçarım yav .