Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@gtepro Bence sal gitsin ya ben bu zamana kadar çok az kişiyle çıktım. Sebebi hiçbir zaman sevdiğim kıza yürümedim uzak durdum ondan hep niyeyse beni sevenlerle çıktım ki zaten bir gün ayrılıyorsun, çok nadir olur öyle bir çıkıp ayrılmamak yıllarca sonra evlenmek. O yüzden sal gitsin. Ayrılacağın kızla çıkmanın manası yok.

Ki
bu durumda annenizide göndermeyin derim.. babanız binadan imza toplayarak çoğunluk sağlanırsa eğer o kızlarda kiracıysa attırabilirsiniz :)
Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi

Ki

Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi

zuhahahahahah çok iyiymiş cevap :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...