Kel adam mı?Bi brad pitt bi jason statham bi bz'taki kel adam falan hangisi dimi haklısın orhan baba
O kim yahu?
Kel adam mı?Bi brad pitt bi jason statham bi bz'taki kel adam falan hangisi dimi haklısın orhan baba
Dur dur sakin bozma birbirlerini buluyorlar galiba
Tiguyu napsin kizlar abi ah su Q2 ülkeye erken gelecektik aliyoduk valideye. Hem arada bende nasiplenirdim.Vag gibi yüreğin yeter kardeşim çıkarır masaya vurursun tigunun passatın anahtarını
Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardibu durumda annenizide göndermeyin derim.. babanız binadan imza toplayarak çoğunluk sağlanırsa eğer o kızlarda kiracıysa attırabilirsiniz
Valla abi ortalama işte je çok iyi nede berbat otesi. Ortanın belki bi tık altındadır.Ceyhun kime göre neye göre yakışıklı değilsin?
Ki
Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi
Yakistiniz ya ceyhunlakim kimi bulmuş
Hahahahaha süper demişsiniz hocamKi
Kiracilar kiracilar valla daha once polislik olay yasadik zaten anneme ters cikmislar sizene gibisinden ben indim en son . Biz nisanliyiz hep buradayiz dediler dedim ben ahlak polisi degilim benk ilgilendirmez ama gecen haftakilerin sesi daha guzeldi dedim polis cagirmislardi
NeyCeyhun geçenlerde dükkana 18 yaşında bir kız geldi 2 Litre Düz vites Vectra B İle Ehliyetini yeni almış sağlık meslek lisesini bitirmiş güzel bir hemşire kız idi Opelci olsan kapatırdım abisi sana
Editüzeltme
Cevap süpermiş be abiKi
Nikah sahidi yapak abi seniNey
Birisi vectra mı dedi
Ben de gelem mi ağam
Eyvallah hocam hikayenin devami taraflari disariya aldilar benim aile falan indi acitasyon yaptim dedim bende sizin gibi uniformaliyim sabah uyaniyorum gidiyorum uyutmuyorlar dedim sikayetci olmak istermisiniz demislerdiHahahahaha süper demişsiniz hocam
Vagcı yaparım ben onu sen merak etmeCeyhun geçenlerde dükkana 18 yaşında bir kız geldi 2 Litre Düz vites Vectra B İle Ehliyetini yeni almış sağlık meslek lisesini bitirmiş güzel bir hemşire kız idi Opelci olsan kapatırdım abisi sana
Editüzeltme
Olurum panpa ayıp ettinNikah sahidi yapak abi seni
Abi bir dakika sen dur su cocukta bi kere gülsünNey
Birisi vectra mı dedi
Ben de gelem mi ağam
Tovbe tovbe aman abi ağzından yel alsınYakistiniz ya ceyhunla
Yok yav ben yardım için şey edecektimAbi bir dakika sen dur su cocukta bi kere gülsün