Emin ol l200 hilux'dan bile sağlam.Santiyelerde 500-600 bin km kullanılan ici ahır gibi olmuş yağı 4-5 senede bir değiştirilen l200 ler şantiye yollarında tozu dumana katıyor.Emin misin? . Hilux olsa tamam ama...
Emin ol l200 hilux'dan bile sağlam.Santiyelerde 500-600 bin km kullanılan ici ahır gibi olmuş yağı 4-5 senede bir değiştirilen l200 ler şantiye yollarında tozu dumana katıyor.Emin misin? . Hilux olsa tamam ama...
Tecrübeli ama Amarokda kilit yoktu onuda düşünmek gerek. Ve yeni Amarokda 4 çeker sistemini baya bi geliştirdiler diye biliyorum.Oto-Park testinde Amarok'un zor çıktığı indiği yere Kuga rahat girdi çıktı. Şimdiş böyle karşılaştırmak olmaz ama Ford bu işte daha tecrübeli.
Eskileri öyle fakat gel gelelim yenilerine durum pek iç açıcı değil.Emin ol l200 hilux'dan bile sağlam.Santiyelerde 500-600 bin km kullanılan ici ahır gibi olmuş yağı 4-5 senede bir değiştirilen l200 ler şantiye yollarında tozu dumana katıyor.
Neden? Nasıl bu kanıya vardın ceyhunEskileri öyle fakat gel gelelim yenilerine durum pek iç açıcı değil.
ceyhun sagolasın bu arada sanırım c7 yı ılk sen bana tavsıye etmıstın onu aldım eyvallahŞunu şöyle bırakayım.
Bu kanıya kullanan müşteriler varmış ben değil. Tanıdıgımız bir üst yaoı firmasının sahibi ile sohbet ederken anlatmıştı.Neden? Nasıl bu kanıya vardın ceyhun
Yok abi C7 yi ben söylemedim sana ama hayırlı olsun .ceyhun sagolasın bu arada sanırım c7 yı ılk sen bana tavsıye etmıstın onu aldım eyvallah
Bu kanıya kullanan müşteriler varmış ben değil. Tanıdıgımız bir üst yaoı firmasının sahibi ile sohbet ederken anlatmıştı.
İyide zaten genelde santiyede araçlar genelde en fazla 5 yıl kullanılıyor ve ust yapi firmasi sahibi tanıdığımız amarokların beklenenden daha dayanıklı olduğunu söylemişti.Ceyhunum l200ler şantiyede öttürür, amarok l200ler kadar dayanıklı olamaz, l200lerle baya dağ taş bayır inlet iş makinası gibi kullan ama amarok 2 sene 3 sene 4 sene sonra beni değiştirin der her gün aynı koşulları göre göre
Hayırlı olsun müdür kazasız belasız çatlaksız patlaksız bol keyifli görüşmelerceyhun sagolasın bu arada sanırım c7 yı ılk sen bana tavsıye etmıstın onu aldım eyvallah
Ölü taklidi yap panpa bi zaman sonra gidiyolar ahushahshaahhYine wag muhabbeti
Yaklaşık 20 bin TL fark var. Bu fark ile daha kaliteli iç mekan daha iyi bir şanzıman daha iyi bir motor ve daha suv vari bir sürüş tecrubesi satın alıyorsunuz. Unutmadan V6 farkını da ekliyim.Yeni çıkan amarokların daha şantiyeye düştüğünü sanmam, üstelik l200ün şu an ki fiyatını bilmiyorum ama bahsettiğimiz v6 amaroklarla l200ler arasında fiyat olarak uçurum fark olduğunu tahmin ediyorum
İyide zaten genelde santiyede araçlar genelde en fazla 5 yıl kullanılıyor ve ust yapi firmasi sahibi tanıdığımız amarokların beklenenden daha dayanıklı olduğunu söylemişti.
Yaklaşık 20 bin TL fark var. Bu fark ile daha kaliteli iç mekan daha iyi bir şanzıman daha iyi bir motor ve daha suv vari bir sürüş tecrubesi satın alıyorsunuz. Unutmadan V6 farkını da ekliyim.
AhahahahhahajÖlü taklidi yap panpa bi zaman sonra gidiyolar ahushahshaahh
Ben en üst donanımları karşılaştırdım yav. Ayrıca inşaat firmalarinda zibil gibi para var hepsi değişiyor hemen hemen 5 yildan sonra. Amarok tercih edilmesinde filo da bir etken de fazla düşmeyen ikinci el değeri. Sonucta bu araclar alindiktan bir sure sonra satilacak ve bu kisim alan kisi icin cok onemli. Birde burdan bakmak gerek.Tamamda şantiyelerde çamurlu çizmelerle üst baş rezil kıyafetlerle o arabanın içine binmek istemezsin Bi de şantiyede amaç konfor olmaz, klima olsun kalorifer iyi ısıtsın