Neyse en azindan seviyeli vag muhabbeti döndü diye düşünüyorum. Her ne kadar konuşmayın giderler densede...
işte f/p mevzusu devreye girince l200 öne çıkıyor, dedim ya ssangyong mudur her nası yazılıyosa ondan bile var arazi namında bişi görmedim ben sadece motor gücü var basıyosun çıkıyo bayırda tepede bayılmıyor
Peki amarokdan ne kadar pişman oldular?Vayy bensiz Pick-up muhabbeti yapmışsınız bak çok üzüldüm.
İş ağır araziye dayanıklılığa girecekse tek yol L200. Çoğu firma yeni çıktığı zaman Amarok aldı az yakar vergi arazi vs. diye ancak Amarok şehiriçi kullanıma çok daha uygun bir araç
Esprikti o ))Neyse en azindan seviyeli vag muhabbeti döndü diye düşünüyorum. Her ne kadar konuşmayın giderler densede...
Pişmanlık demiyelim de Japon araçlara nazaran erken esneme dağılma gösterdiler. Arıza lambaları alt takımda sıkıntılar vs ve arazi performansı ilk çıktığında kötüydü makyajladıkça düzeliyor. Sonuçta VW bu işe yeni girdi ve birikimleriyle ilerliyor.Peki amarokdan ne kadar pişman oldular?
Şimdi girdim.İçerde misiniz dostlar
O kadar taş dolu dereye girerlerseBir keresinde Zor Yollar izliyorum adamlar ne güzel gidiyordu araba birden 2 çekere geçti nr oldu diye baktılar altta şaft yok
Şimdi girdim.
Sıradaki testlere bunu yazdım ama tabiri caizse @and abi pekde iplemedi. Demekki var bir bildikleri.Videoların kapak resimleri çok basit ve itici değil mi sizce de? Eskiden daha güzeldi.
Ne bileyim abi sonuçta bende vagcıyım yani .Sevdiğim vagcı bi ceyhun var derdim o bile yazdıklarimdan alınıyor emenike amk spor gazetesi amonyumnitrat alümimyum
amın hocam allah razı olsun daha ıyılerı senın olsun ınsallahHayırlı olsun müdür kazasız belasız çatlaksız patlaksız bol keyifli görüşmeler
tuh tutturamadık :/ eyvallah tesekkur ettımYok abi C7 yi ben söylemedim sana ama hayırlı olsun .
Lan ben her seferinde dile getiriyorum sevdiğim tek vagcı ceyhun diyeNe bileyim abi sonuçta bende vagcıyım yani .
Lan ben her seferinde dile getiriyorum sevdiğim tek vagcı ceyhun diye
Valla heçkır bulur bütün arşivini sildiririm Sakarya'dan ona göre