Canın sağolsun abim ne diyim .Lan ben her seferinde dile getiriyorum sevdiğim tek vagcı ceyhun diye
Valla heçkır bulur bütün arşivini sildiririm Sakarya'dan ona göre
Alt takımlarda mercedes parçası kullanıyorlar galiba ve en iyi demir çelikçilerden biri diye biliyorum. Lakin bütün bunlar pekde iyi olmayan arabalar ürettiklerini değiştiremez benceUnutmadan ssanyong'u hafife almayın
Valla herhalde içerdeyi bir ben izlemiyorum . Poyraz Karayel reyizdir.Ben içerdeyim gençler, izlediğim tek dizi. Umrumda olmaz çinliler görüşürüz beyler. [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Alt takım,motor,yürüyen, bence araçları gayet iyi özellikle fiyatları göz önüne alındığında..Alt takımlarda mercedes parçası kullanıyorlar galiba ve en iyi demir çelikçilerden biri diye biliyorum. Lakin bütün bunlar pekde iyi olmayan arabalar ürettiklerini değiştiremez bence
Bence XLV o fiyata pekde mantıklı bir seçenek değil ama tercih meselesi tabiEvet Alt takım,motor,yürüyen, bence araçları gayet iyi özellikle fiyatları göz önüne alındığında..
Tam üzerine bastın bencede tek alınmayacak arabası o özellikle kıçı sonradan sanayide çakma gibi..Bence XLV o fiyata pekde mantıklı bir seçenek değil ama tercih meselesi tabi
Öyle zaten . Tivoliye sonradan eklendi ve sonuç bu;Tam üzerine bastın bencede tek alınmayacak arabası o özellikle kıçı sonradan sanayide çakma gibi..
Bak o gelirse izlerim aga bu güne kadar sıkı takip ettiğim birkaç diziyden biriydi.Ben o dönem o diziye o kadar kaptırmıştımki az daha style paket accent era alacaktım ilanlara bakıyordumİçerde ne ya
Behzat ç geri dönecekmis galiba daha şimdiden rez almak lazım onun için ahshahah
Bi yerden sonra "kardes" ve "la" kelimesi ruhuna işliyor adamın önüne gelene öyle hitap ediyosun ahahahahBak o gelirse izlerim aga bu güne kadar sıkı takip ettiğim birkaç diziyden biriydi.Ben o dönem o diziye o kadar kaptırmıştımki az daha style paket accent era alacaktım ilanlara bakıyordum
Varya aslında hiç o karakterde bir adam değilimdir ama onlara çok kaptırmıştım normalde spor tarz giyinirim o dönem siyah deri ceket siyak pantolon felan almıştımBi yerden sonra "kardes" ve "la" kelimesi ruhuna işliyor adamın önüne gelene öyle hitap ediyosun ahahahah
Eee ne alacanız peki S80'i mi yoksa XC90'ı mı?Bugün Notere gittik ve Cok severek kullandigimiz Volvo S60 D5 aracimizi 50.000 TL'ye sattik. Sattigimiz hic bir arabanin arkasindan hic bu kadar üzülmemistim.
XC90 T6 var bir tane 2003 model 46.000 TL istiyorEee ne alacanız peki S80'i mi yoksa XC90'ı mı?
S80 alırdım herhalde. Yaşlı SUV ler genelde pek sorunlu oluyor ister istemez.XC90 T6 var bir tane 2003 model 46.000 TL istiyor
Bide S80 D5 Premium Geartronic+BLISS (Kör nokta algilayici sistem) olan bi arac var. Ikisine baktirip karar verecegiz hangisi iyi olursa o. Ama Babamin gönlü XC90 almakta.