B5.5 passat tokat manyağı yapıyordur kendilerini tahminimce.Yazılımsız hali çok kötü ya totosunu kaldıramıyordu
Yazılım ile kendine gelmişti biraz
B5.5 passat tokat manyağı yapıyordur kendilerini tahminimce.Yazılımsız hali çok kötü ya totosunu kaldıramıyordu
Yazılım ile kendine gelmişti biraz
Panpa kullanmadığınız VW kaldı mı?Bizde füme 1.6 FSI Otomatik Comfortline vardı. 34 ZG 2727 idi hatta. Ah ah hala kendilerini özlerim.
Amin kardrşim cümlemize@maximaorhanisback vectra'nın maşallahı varmış yav bembeyaz A4 kağıt gibi. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Panpa hiç öyle roll kovalamadım yav benim için ara hızlanmaları iyi olsun yeterB5.5 passat tokat manyağı yapıyordur kendilerini tahminimce.
B5 deme yav . Ondan da vardı beyaz kuğuydu. Otomatikdi 1.8 atmosferikdi comfortline dı. Babam nakit ihtiyacı duyduğu için satmıştı hala unutmam o B5 i.B5.5 passat tokat manyağı yapıyordur kendilerini tahminimce.
@alfhonso sayende keşfettim bu terimi üç buçuk parça boya varmış. Bu da linki https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-tertemiz-triptonik-c-vektra-370956908/detayEkli dosyayı görüntüle 2856
Yav 26.000'e alıp sağ solunu ufak tefek yaptırıp 45.000'e satmak nedir ya?Süper oyunculuk ve muhteşem araba kovalama sahnesi
Sanırım bir tek Touareg kaldı . Babam bir ara multivan bile almıştı.Panpa kullanmadığınız VW kaldı mı?
B5 deme yav . Ondan da vardı beyaz kuğuydu. Otomatikdi 1.8 atmosferikdi comfortline dı. Babam nakit ihtiyacı duyduğu için satmıştı hala unutmam o B5 i.
Düşün abi o kadar yaşlı hissediyorum .oğlum 20 30 sene önceki mevzular gibi anlatıyon daha sen 2000 modelsin
Bak hiç bu açıdan bakmamıştım skdafasdhabuçuklu çok var müdür ) çamurluğun % 50sini boyarsa buçuklu oluyo buçuktan aşağı olursa 3 yukarı olursa 4 boya kabul ediliyo sdadasdf
Tütüne karşıyım açıkçası. Kullanmam ne olursa olsun.Atmazsam icimde kalırdı
Ucundan duman çıkan her şey zararlı panpa aman diyeyim bulaşmayınTütüne karşıyım açıkçası. Kullanmam ne olursa olsun.
Babamın 2003 de 0 aldığı 1.8T Comfortline Tiptronik Passat B5.5 i asla unutamam. 7 yıl kullandık. Ne güzel arabaydı be.B5 deme yav . Ondan da vardı beyaz kuğuydu. Otomatikdi 1.8 atmosferikdi comfortline dı. Babam nakit ihtiyacı duyduğu için satmıştı hala unutmam o B5 i.
ajafashjsdgaskjd 1.7 dti corsa hele görürsen kıta değiştir..Ucundan duman çıkan her şey zararlı panpa aman diyeyim bulaşmayın