Yav onlar ayrı bi klasmanajafashjsdgaskjd 1.7 dti corsa hele görürsen kıta değiştir..
Yav onlar ayrı bi klasmanajafashjsdgaskjd 1.7 dti corsa hele görürsen kıta değiştir..
ceyhun model yılın tekel 2000 mi tekel 2001 miTütüne karşıyım açıkçası. Kullanmam ne olursa olsun.
Yav onlar ayrı bi klasman
2000 de üretime başlanmış abi. Bayi çıkışı 2001 eylülü bulmuş .ceyhun model yılın tekel 2000 mi tekel 2001 mi
2000 de üretime başlanmış abi. Bayi çıkışı 2001 eylülü bulmuş .
Emisyondan zararınız ne kadar? Bence dumanlı ürünleri kullanmayı bırakmak için yeterli bir sebep.Yanlız ucundan duman çikarsa diyonuzda ben vagcıyım hani hatırlatırım iyi biliriz dumanı.
16 de sen orayı çok şaapmaolm sen 16 yaşında değilsin ki daha 15sin
Biz TSI'cıyız kardeşşşş bizde yamuk yok. @DuzboruDownpipe TDI'cı sen ona sor .Emisyondan zararınız ne kadar? Bence dumanlı ürünleri kullanmayı bırakmak için yeterli bir sebep.
Puahahahha oğlum yapmayın şöyle şeyler2000 de üretime başlanmış abi. Bayi çıkışı 2001 eylülü bulmuş .
Müthiş tutar,ilk müşterin ben olurum.Temiz oynanmamış 190 lar 25-30 bin lira eder.Beyler internetteki abuk sabuk modifiyeli arabaları değerinin altında alıp, stok hallerine çeviren bir galeri açmak isterdim. Hatta şöyle daily drive günlük, sorun çıkarmayan ucuz ve dayanıklı arabalar yapacam. Havacılıktaki gibi modernize edilebilir. Mesela, eski kasa bir e190 2,4 arabanın motorunu revizyondan gecirip içinin bulunmayan parçalarını, mesela yağ yakıt hız gösterge panosu gibi parçaları, dijital tablet ekran veya gps speedometre , lcd yol bilgisayarı gibi eklemeler yapmak istiyorum.
Modernize edilmiş, LPG yakıt ile çalışan eski stok atmosferik arabalar yapıp satsam tutarmı.
Zaten şahinin son üretilen modellerinden olarak doğmuşum ki kızlar bana bakmıyor .2001 yılında şahin doğanların son üretim yılıydı saddsdsd
Eyvallah abi buluruz .Ceyhun ya adamım benim
Ben Istanbul'a geldiğimde vaktim olmuyor iş için falan geliyorum bi de tek de olmuyorum yoksa şimdiye çoktan görürdüm sizi
Sakarya'ya yolun düşerse bul beni olm
Hayırlı bir iş için muallak bir tarihte Kartepe ye yolumuz düşecek hocam beklerizCeyhun ya adamım benim
Ben Istanbul'a geldiğimde vaktim olmuyor iş için falan geliyorum bi de tek de olmuyorum yoksa şimdiye çoktan görürdüm sizi
Sakarya'ya yolun düşerse bul beni olm
bir arabadan 16 mılyar kar etmek ılgınc.Süper oyunculuk ve muhteşem araba kovalama sahnesi
Yoksa RAV4 ile gidiyok muHayırlı bir iş için muallak bir tarihte Kartepe ye yolumuz düşecek hocam bekleriz
Hangi iş la ve neden benim haberim yokHayırlı bir iş için muallak bir tarihte Kartepe ye yolumuz düşecek hocam bekleriz