Yalnız izlerken baya sardı beni. 13 bölümü var 9 unu izledim 2 günde.Süper oyunculuk ve muhteşem araba kovalama sahnesi
Yalnız izlerken baya sardı beni. 13 bölümü var 9 unu izledim 2 günde.Süper oyunculuk ve muhteşem araba kovalama sahnesi
Sen onu birde @gtepro @Mertcan @cingoz debriyaj @DuzboruDownpipe @Hazar kuru @123456mtn gibi PetrolHead grubu üyelerine sor.Beyler dilime dolandı
İnşallah diyelim panpa ama muallak bir tarihYoksa RAV4 ile gidiyok mu
En başta senin haberin konuşturma beni burada ...Hangi iş la ve neden benim haberim yok
Hocam buluruz orta yolunuOlm karda kışta çıkarmıyorum ben arabayı sonra gelin ahdhahahah
YeteeerrrrrrSen onu birde @gtepro @Mertcan @cingoz debriyaj @DuzboruDownpipe @Hazar kuru @123456mtn gibi PetrolHead grubu üyelerine sor.
Bugün @Mertcan a usb vermek için okul bitimi onun okulun oraya gittim. Onu da evine bıraktım. Bil bakalım çocuğa ne dinlettim?Yeteeerrrrrr
Abi giyeceğin kıyafeti farklı seçte mekana gelince yanlış masaya gitmeyelimGeldiğiniz dönem başka bir şehirde ya da işim olmaz ise kahve ısmarlarım ayıp ettin
Yeteeerrrrrr
Gömleğimin cebine kırmızı gül koysam?Abi giyeceğin kıyafeti farklı seçte mekana gelince yanlış masaya gitmeyelim
2001 diyoruzda çocuğun hayal edemeyeceğimiz bir arşivi var yanikızdırmayın Tekel 2001i
Çok sıradan hocam ben olsam direksiyon koyardım masayaGömleğimin cebine kırmızı gül koysam?
karanfil karanfilGömleğimin cebine kırmızı gül koysam?
2001 diyoruzda çocuğun hayal edemeyeceğimiz bir arşivi var yani
Aslında ben olsam çift çıkışlı egzoz borusu koyardım ama yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelimkaranfil karanfil
Kocaeli neresinden, biz de yeni taşındık.Kocaeliye beklerim
buyur abi@motorsinann bi baksana panpa bi sey sorcam
Yav bugün vectra sahibi bi adam ile biraz muhabbetim oldu da adam ısrarla bizim araçlara 10 40 yağ koyduğunu iddia ediyor. Ben sürekli 5 30 koydurtuyorum hata mı yapıyom ya? Ne koymak lazım benim aracabuyur abi