Ya reis ne var daha 27 yaşındayızkac yasında adama neler yaptınız ya yazıktır vallahı
Bos ver yahuNesi ?
Biraz mıSilikon vadisinden çıkmış gibiDemi roose ismindeki hanımefendi sanki biraz slikonlu
Tamda bunu yazacaktım. Bizi zaten gören gördü. Bende pp de kendim zaten.Yav ceyhunu @gtepro ifşa önemli bişi değil ki adamların kendi çektikleri videolardan youtube kanalları var burda da paylaştılar
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ahahahahha bu espiri baya iyiBiraz mıSilikon vadisinden çıkmış gibi
Allah boyun vermiş. Demekki hep başka şeyleri uzun olmuyormuş.Ekli dosyayı görüntüle 2864
Beyler Allah aşkına bu ne gözünün yayını gibeyim nolur beni teselli edin şu hatunla kimliği belirsiz cismin birlikte olma ihtimalinden söz edin öyle bişey yok deyin
Zaten yengenin buralardan haberi yoktur hocam. Kafan raad.Ya reis ne var daha 27 yaşındayız
Tamam evli olabilirim ama
Göz var izan var yani
Hatun güzel
Abi silikon diyolar ağlıcam yaaaaaOlm yasin tam seni yazdım hatunun fotosunu attın buraya hahahahah
Lan ara sıra soruyor ne yazıp çiziyosun bu siteye falan diye merak edip bi girse bi de bu yazılara denk gelse mortingenZaten yengenin buralardan haberi yoktur hocam. Kafan raad.
Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş yasinim boşver senAbi silikon diyolar ağlıcam yaaaaa
O zaman haydi bismillahLan ara sıra soruyor ne yazıp çiziyosun bu siteye falan diye merak edip bi girse bi de bu yazılara denk gelse mortingen
Aman hocam. Allah göstermesin. Yoksa maximaorhan sız olmaz yani. Senin asıl hesap açılmadı mı hala yav?Lan ara sıra soruyor ne yazıp çiziyosun bu siteye falan diye merak edip bi girse bi de bu yazılara denk gelse mortingen