Yav yanlış anlıyorsun olmuyor böyle ama alfhonso beycimYuh la abartma bir kadına mal demeyi yakıştıramadım sana
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav yanlış anlıyorsun olmuyor böyle ama alfhonso beycimYuh la abartma bir kadına mal demeyi yakıştıramadım sana
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolumda var ıhhağağağaYok lan o kadar değil yanaklarda işlem var çok belli oluyo
Ama sende silikon olduğunu söylemek için böyle bi yola başvurduysan bilemem.
Nerende var?
Bende silikon vardır ama onda yok panpa eminim
Beyler Allah vergisiyse onların taşıma vergisi ötv si kdv si ne kadardır yıllık?Malı canlı görmeden yorum yapmayalım beyler.Belki Allah vergisidir belli olmaz.
Kanka Ötv yaklaşık 23330 tl tutuyormuş.Mtv ise 18451 tl idi herhalde en son.Beyler Allah vergisiyse onların taşıma vergisi ötv si kdv si ne kadardır yıllık?
Silikon daha ucuz sanmıyorum orjinal parça olduğunu. Elit modifiye var üstünde.Kanka Ötv yaklaşık 23330 tl tutuyormuş.Mtv ise 18451 tl idi herhalde en son.
puahahahhahahahaha çok iyi yakaladınAhahahahahah ya beyler @gtepro @123456mtn @3xcellency falan kayboldu demi rosedan sonra ahahahsjhaahahkdfşiel
Tuvalete koştularAhahahahahah ya beyler @gtepro @123456mtn @3xcellency falan kayboldu demi rosedan sonra ahahahsjhaahahkdfşiel[/
Bildigim kadarıyla bir çogu yanlış ellerde pert olduBu And Abi'nin Clio Rs'inden Türkiye'de az mı varmış?
Ulan şu şarkıyı bugün belki 10 kere dinledim yine dinliyorum dilime dolandıGece gölgenin rahatına bakıyor muyuz panpalar?
Herkesten cevap bekliyorum ama özellikle sizden @gtepro @Mertcan @cingoz debriyaj @DuzboruDownpipe @Hazar kuru