Benim üzerime at reis [emoji23][emoji23][emoji23]Lan ara sıra soruyor ne yazıp çiziyosun bu siteye falan diye merak edip bi girse bi de bu yazılara denk gelse mortingen
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim üzerime at reis [emoji23][emoji23][emoji23]Lan ara sıra soruyor ne yazıp çiziyosun bu siteye falan diye merak edip bi girse bi de bu yazılara denk gelse mortingen
29 aralıkta geliyor )Aman hocam. Allah göstermesin. Yoksa maximaorhan sız olmaz yani. Senin asıl hesap açılmadı mı hala yav?
29 aralık panpaAman hocam. Allah göstermesin. Yoksa maximaorhan sız olmaz yani. Senin asıl hesap açılmadı mı hala yav?
Valla tespitin popoya barnağı bastın yine abiKedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş yasinim boşver sen
Panpa orada silikon yoksa. Silikon vadisi diye bir yerde yok yani...Lan vallaha savaş çıkarırım ne silikonu
Ben niye popoya parmak basıyorum lanValla tespitin popoya barnağı bastın yine abi
29 aralıkta geliyor )
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
29 aralık panpa
Az kaldı
Kate uptonbir ara hamburger reklamında oynayan sarışın hatun vardı bak o güzel mesela
Ceyhun yavaş gelKate upton
O da var ama bir sarışın abla daha oynamıştı charlotte mckinney di herhalde ismiKate upton
Bende silikon vardır ama onda yok panpa eminimPanpa orada silikon yoksa. Silikon vadisi diye bir yerde yok yani...
Kate upton
Yok lan o kadar değil yanaklarda işlem var çok belli oluyoBende silikon vardır ama onda yoktur panpa eminim
Adammmm ya ahmet kral [emoji23][emoji23][emoji23]Aklıma direk bu geliyor ajakhhdsaalsd
Yuh la abartma bir kadına mal demeyi yakıştıramadım sanaMalı canlı görmeden yorum yapmayalım beyler.Belki Allah vergisidir belli olmaz.