Ayfon 6 ya mahkum olmamak için Zenfone 2 aldım. Gayette keyfim yerinde memnunum.
sor bakalım buraya yazarsınSoracam bügün bakalım bana kaç diyecekler 800 demezler 800 nedir git yeni telefon al
Kronik ekran sorunum var. %15 den sonra yazılımdan pil Allah a emanet ama ayfondan 10 gömlek üstün benim gözümde.Valla ben de memnunum, bu soruna rağmen memnunum yani yine de laf etmem ettirmem
Kronik ekran sorunum var. %15 den sonra yazılımdan pil Allah a emanet ama ayfondan 10 gömlek üstün benim gözümde.
fiyatını hak eden bır telefondu bende 1 sene kullandım ıntel ıslemcısı 4 gb ram pili unuttum ama yeterlıydı sonra kamera kırıldı samsung j7 ye gectım 1.5 gb ram 2 cekırdek ıslemcı hıc uzmedı ama sarjı 1.5 - 2 gun gıdıyordu. sımdı yıne ozendım c7 ye gectım 4 gb ram e gozle gorulur fark varmıs yaKronik ekran sorunum var. %15 den sonra yazılımdan pil Allah a emanet ama ayfondan 10 gömlek üstün benim gözümde.
Ders alamanca yav rahatızBi dahaki ders göremezsiniz beni CoğrafyaDersi dinlesene la sosyal boru
iphone nun tek ıyı yanı eger su an aynı sorunu yasıyor olsaydın beklemeden yenı telefon alacak olmandı. gercı parasını verırken 2 telefon parası oduyorsunBu arada adam ayfon sevmiyodur normaldir, 128 olsa kaç yazar 1 tb olsa kaç yazar.
Ben 16 gb'ımFakir AfyonuBu arada adam ayfon sevmiyodur normaldir, 128 olsa kaç yazar 1 tb olsa kaç yazar.
Ben o kadar vermedim S6 edge yerine aynı fiyata aldımPahalı ama gene deiphone nun tek ıyı yanı eger su an aynı sorunu yasıyor olsaydın beklemeden yenı telefon alacak olmandı. gercı parasını verırken 2 telefon parası oduyorsun
iphone nun tek ıyı yanı eger su an aynı sorunu yasıyor olsaydın beklemeden yenı telefon alacak olmandı. gercı parasını verırken 2 telefon parası oduyorsun
Ben 16 gb'ımFakir Afyonu
ulan 1900 lira telefonun vicdansız, bizim telefon 1050 lira
aynı paraya ama kavıslı olmayan ekran daha az ram ( tamam ios sistemı ıcın ıhtıyac yok 4 lere ) daha az parlak ekran verıyorlar.sımdı tabıkı bazı eksılerı olacak hafıza kartı yok vs ama sonucta daha basıt bır sıstem. bıde bendede 5s vardı her guncellemede daha yavaslattılar sattım.Ben o kadar vermedim S6 edge yerine aynı fiyata aldımPahalı ama gene de
Gold 2100 müş yav tamam benimki 1931 tl cikpis faqir
O kavisli ekran çatlasaydı s*çardımaynı paraya ama kavıslı olmayan ekran dahaaz ram ( tamam ios sistemı ıcın ıhtıyac yok 4 lere ) daha az parlak ekran verıyorlar.sımdı tabıkı bazı eksılerı olacak hafıza kartı yok vs ama sonucta daha basıt bır sıstem. bıde bendede 5s vardı her guncellemede daha yavaslattılar sattım.