note 5 ekranı o. servıste 1 mılyar bu arada800Git yeni telefon al bu ne yav ben 120-130 a efkarlanıyorum
note 5 ekranı o. servıste 1 mılyar bu arada800Git yeni telefon al bu ne yav ben 120-130 a efkarlanıyorum
15 tatile var toplar o süvaslıYuh la go kart diyo adamın omzu kırılmış haylaaa go kart diyo
Dokunmatik de mi çalışmıyor yav babamın arkadaşı benim dokunmatik dahil her şeye 250 dedi 800 nenote 5 ekranı o. servıste 1 mılyar bu arada
Dedik yav geçmiş olsun diyesüvas değil suvas hayvanlık yapmayın adamı merak edin biraz iyi misin hoş musun nasılsın diyin go kart demeyin hemen
bu 5.7 ınch ve super amoled amaDokunmatik de mi çalışmıyor yav babamın arkadaşı benim dokunmatik dahil her şeye 250 dedi 800 ne
Adamın nicki soyadı yav dersteyim düzenleyemem şimdi@DuzboruDownpipe Emirhan ifşa edilebiliyomu onu da sil
Soracam bügün bakalım bana kaç diyecekler 800 demezler 800 nedir git yeni telefon albu 5.7 ınch ve super amoled ama
@gtepro Adamın adı arşivci ceyhun diye kayıtlı yav sdadasdsdfsf
panpa benim telefon şarj sıfır olup kapanırsa sapıtmaya başladı. Kapalı durumundayken şarjı çok az alıyor ama açıkken hızlı şarj modunda alıyor. Birde eve gelen benim şarj aletimi evin içinde bir şey ediyor. O şeyi anlamışsındır. Kullanırsam ban yiyebilirim yani. Bende bu durumdan şüpheleniyorum. Şarj aletinin içine ettiler...Gününüz aydın olsun gençler. Zenfonuma nazar değdi. Şarj almıyor, biraz araştırdım benzer sorunu yaşayan zenfone 2 kullanıcıları da var. Küfür kıyamet gidiyorum servisle görüştüm garantiye göndereceğim. Kaldım yine lamiaya.... ( Lumia625)
Efkaaarlııııyııım başııım duumaaaaannn.......
geçmiş olsun panpa nasıl oldu?Bu nasıl şans amk
Omzum kırıldı numune hastanesine sevk ettiler
sende de mi zenfone 2 var ? benimki geçen günde sıfırlanmıştı şarjı o günde bi şarj edememiştim sapıtmıştı şimdi hatırladım ama yarım saat sonra şarj olmaya başlamıştı. Dün bende annemin telefonu kendi telefonumdan şarj ettim yan odaya gitmesi zor geldi de :/panpa benim telefon şarj sıfır olup kapanırsa sapıtmaya başladı. Kapalı durumundayken şarjı çok az alıyor ama açıkken hızlı şarj modunda alıyor. Birde eve gelen benim şarj aletimi evin içinde bir şey ediyor. O şeyi anlamışsındır. Kullanırsam ban yiyebilirim yani. Bende bu durumdan şüpheleniyorum. Şarj aletinin içine ettiler...
Sen hediye edeceksen satalım ayfonları beleşe vermiyolarSatın zenfone'ları ayfon alın