Yav almanca almancaYürü git la dersini dinle çok ciddiyim, berkinle görüşeceğim okul saatlerinde sizi tatile çıkarsın
Yav almanca almancaYürü git la dersini dinle çok ciddiyim, berkinle görüşeceğim okul saatlerinde sizi tatile çıkarsın
Yav almanca almanca
o ekranın mantıgı pek yok ama ters koyarsan bıldırım vs var yanı elınden kayıyor gıttımı degıstırmesı zahmetlı ama degısık. c7 yı aldım dırek kosa kosa ekran koruyucu ıcın dedılerkı senınkı egımlı. nasıl yanı dedım 2d ekran varmıs kenarlar duz degıl asagı kıvrılıyor. en ufak farkını goremedım sozde vıdeolarda falan derınlık hıssı vs yazıyor cıdden farkı yok. kavıslı oluncada tamamını kaplayacak cam da yaptıramadım. arkadas ne gerek var ya bole seylereO kavisli ekran çatlasaydı s*çardım
Beğenmediğim şeyi like'lamak adetim değildir gardaş@alfhonso sana like atmayı kesiyorum artık bana da like at
As hadi git dersini dinle
Bir kere ana ekrandan alt uygulamalar sekmesine geçiş yapamayacaksam kalsın o telefon...Bu arada adam ayfon sevmiyodur normaldir, 128 olsa kaç yazar 1 tb olsa kaç yazar.
Çekiliş sonuçları ne oldu abiler ? Dün izleyemedim :/
Kolumda kist varmış bilek güreşinde kırıldı
Karar ver omzun mu kolun mı kırık mı kist mi naabıonuz siz nası bilek güreşi yapıyonuz
Acıdan ne dediğimi bilmiyorum omzumun hemen altı kist olmuş kemiğin içi ile etrafı
Orası kırıldı
Youtube'da var hacım yayının tamamı izleyebilrisin, liste olarak yazan var mı bilmiyorum ama
Cünüplükten bunlar hep.
Acıdan ne dediğimi bilmiyorum omzumun hemen altı kist olmuş kemiğin içi ile etrafı
Orası kırıldı
Bu işte yeteneğin var sakın peşini bırakmaDers görsel sanatlar ve çizdiğim şey