abı valla bu sohbette bırı demıstıde ole ogrendımDemek "takma adı orhan abimiz" hee vay bee
dıyorumkı butcenın cevresını sevdık baya. hatunun note 5 e en son 500 cektıler satıyoruz yarına c7 ye gomuyoruzBeynimi yaktınız![]()
ne dionuz
![]()
Ben yıllardır forumlarda "unknown" dolanıyorumabı valla bu sohbette bırı demıstıde ole ogrendımmerak edıyor yahu ınsan ne yapabılırımkı mesela ısımle . aha bu cok guzelmıs ben bunu cocuguma koyarım demekten harıc
![]()
saygılar abi o zamanBen yıllardır forumlarda "unknown" dolanıyorum
İsmim orhan işte yahu arkadas ortamında aile icinde yeni tanıştığım insanlara falan orhan diye tanıtırım kendimi. Evet kimlikteki isim farkli ama orhan'ı benimsedim ben ne yapayım orhan bilin işte![]()
Note 5 e 500 çok az değilmi abidıyorumkı butcenın cevresını sevdık baya. hatunun note 5 e en son 500 cektıler satıyoruz yarına c7 ye gomuyoruz![]()
ahahahahah seslı guldum abı ya ahahahaha ılahı
Ekran bozukNote 5 e 500 çok az değilmi abi
Öyle değil mi ama şimdi göz var izan varahahahahah seslı guldum abı ya ahahahaha ılahı![]()
https://www.otopark.com/forum/threads/telefon-secimi.2779/page-3 su sayfada resmını gorebılırsınNote 5 e 500 çok az değilmi abi
ahahahahah seslı guldum abı ya ahahahaha ılahı![]()
abı bence ceyhunu cagıralım rahatlar belkı çocuk. sevap falan kazanırız dıyorum benÖyle değil mi ama şimdi göz var izan var![]()
@motorsinann ağabey ilk araba![]()
![]()
Harbiden neler var beBizde olsa parça parça çalarlar sanayiye katkıda bulunurlar...