Aaa daha neler neler var sana azap cektircem o lumnia miydi neydi onunlaŞunları bana telefonum yanımdayken söylesenize yav

Aaa daha neler neler var sana azap cektircem o lumnia miydi neydi onunlaŞunları bana telefonum yanımdayken söylesenize yav
Babam tuvaletten çıksın gidem bakam dolar var mı![]()
Arızası daha olmadı ama garantisi bitiyor yakında.Allah korusun bi arızası olsa kargoya ellerinle veriyosun ama![]()
Aaa daha neler neler var sana azap cektircem o lumnia miydi neydi onunla![]()
Abi oyunlarla hic aran yoksa karisik gelebilir ben denedim biraz zor geldi finansal islemler vs var aslinda hani bi hareket vs yok havalimani isletme gibi bir oyunMobil oyun ile pek aram yok reis güzel dersen akşam başlarım
Arızası daha olmadı ama garantisi bitiyor yakında.
Serviste bir şey yaparlar bozarlar diye vermek istemiyorum bitince kendim yapıcam temizliğini
Hazır bunları görmüşken eski bilgisayarımı göstereyim. Sayesinde bilgisayar söküp toplamayı öğrendim ilkokul 2 de geldi lise 2 de sinirlenip yumruk atınca patladıBir kere bilgisayarcıya gitmedi tamir ve upgrade leri kendim yaptım hep
Hatta kapağı koptuydu düzkontak ile çalıştırıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 3091
j7 candır bak 1 sene kahrımı cektıBabam tuvaletten çıksın gidem bakam dolar var mı![]()
Beyler YGS'ye girecekler için başvuru takvimi belli olmuş,
ÖSYM, 2017 YGS başvuru tarihlerini açıkladı. İnternet üzerinden de yapılabilecek olan YGS başvuruları 4 Ocak'ta başlayacak. Milyonlarca öğrencinin hayatını etkileyecek olan sınavın son başvuru tarihi ise 18 Ocak olarak belirlendi
Milyonlarca gencin hayalindeki üniversiteye girebilmek için ter döktüğü sınav maratonu başlıyor. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvurularının başlangıç ve bitiş tarihleri Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (OSYM) tarafından açıklandı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilecek olan YGS için başvuru tarihi 04 Ocak 2017 tarihinde başlıyor ve 18 Ocak 2017 saat 23:59'da sona erecek
Yav bende şimdi indirip baktım daAbi oyunlarla hic aran yoksa karisik gelebilir ben denedim biraz zor geldi finansal islemler vs var aslinda hani bi hareket vs yok havalimani isletme gibi bir oyun
Like lazım@DuzboruDownpipe sen daha 2500 olamadın mı![]()
Yav bende şimdi indirip baktım da
Sirket kurdum hemen tekrakibimthy airlines diye
Çok karışık yav çözemedim![]()
Maxima airlines'ı hanginiz aldı lan?! ilk onu denedim almışlar hemenİsim yaratıcı olmuş ilham ne taraftan geldi![]()
![]()
Bu da benim emektar.Çok iyi olmasa da kahrımı çekiyor.
20 lıraya satarım.Maxima airlines'ı hanginiz aldı lan?! ilk onu denedim almışlar hemen
Ben de tekrakibimthy airlines yaptım
Su an bi tane 737 ist-denizli arası uçuyor olmasi lazim düşmediyse![]()
Lenovo Y510P yav o kadar iyi değil ama fena da değilEmektar diyor kesin geçen yıl aldı![]()
Sen de mi Brütüs???20 lıraya satarım.
Maxima airlines'ı hanginiz aldı lan?! ilk onu denedim almışlar hemen
Ben de tekrakibimthy airlines yaptım
Su an bi tane 737 ist-denizli arası uçuyor olmasi lazim düşmediyse![]()