![]()
Bu da benim emektar.Çok iyi olmasa da kahrımı çekiyor.
aga masaüstü böyle olan bilgisayarlar beni her daim çıldırtmıştır

![]()
Bu da benim emektar.Çok iyi olmasa da kahrımı çekiyor.
saka vallahı sakaYav bende şimdi indirip baktım da
Sirket kurdum hemen tekrakibimthy airlines diye
Çok karışık yav çözemedim![]()
yemın ederım ben almadımSen de mi Brütüs???
Emek veriyosun en azındanAdamlar altlarındaki bilgisayarları beğenmiyor ya benim bilgisayarın ekranı durduk yere gidiyor bilgisayarı fırınlıyorum öyle geri geliyor ekran. Kızdırmayın beni![]()
umarım hosuna gıder gordum denedım dırek aklıma sen geldın abı vallahı edit: telefon sesı kapalı beyler .
Adamlar altlarındaki bilgisayarları beğenmiyor ya benim bilgisayarın ekranı durduk yere gidiyor bilgisayarı fırınlıyorum öyle geri geliyor ekran. Kızdırmayın beni![]()
Bağımlısın demek...Beğenmemek nedemek hocam kendimden çok bakıyorum bilgisayarıma![]()
Onsuz ben bir hiçim...
![]()
Oyunu benim eski telefon note 2'ye yükledim. Kızım ile ortak oyun telefonumuz buumarım hosuna gıder gordum denedım dırek aklıma sen geldın abı vallahı edit: telefon sesı kapalı beyler .
MaalesefBağımlısın demek...
Adamlar altlarındaki bilgisayarları beğenmiyor ya benim bilgisayarın ekranı durduk yere gidiyor bilgisayarı fırınlıyorum öyle geri geliyor ekran. Kızdırmayın beni![]()
abı bırakalım sımdı onu gecenlerde kate uptonlar havada ucusuyordu sımdı . abı bu arada oyunu bende cok cozemedım ama baya ayrıntılı sonucta fızık motoru yok flash oyun gıbı ama havacılıkla alakası olanların eglenebılecegı bır oyun gıbı geldı bende soyleyeyım dedım bugunluk oyun kosemızde konuk ettıgımız oyunu tanıttım haftaya gorusmek uzereOyunu benim eski telefon note 2'ye yükledim. Kızım ile ortak oyun telefonumuz buiçinde de benim eski hat var o yüzden sessizde durur hep.
Oyun çok karışık yav fazla detaylı anlamam ben![]()
Ahdhahahahah kate upton kim ya? şarkıcı mı?abı bırakalım sımdı onu gecenlerde kate uptonlar havada ucusuyordu sımdı . abı bu arada oyunu bende cok cozemedım ama baya ayrıntılı sonucta fızık motoru yok flash oyun gıbı ama havacılıkla alakası olanların eglenebılecegı bır oyun gıbı geldı bende soyleyeyım dedım bugunluk oyun kosemızde konuk ettıgımız oyunu tanıttım haftaya gorusmek uzere![]()
Ahdhahahahah kate upton kim ya? şarkıcı mı?
Valla ben değil @pulusoglu bağladı ahsgahahahkonuyu kate upton'a nası bağladığını anlamadım![]()
yahu bendedemı unutkanlık basladı senın gıbı gecen sohbette bu muhabbetler donmuyormuydu takma adı orhan abımızde yagdırıyordu bende kosede sınsı sınsı okuyup bır dost ıle baslayan maıl hazırlıyordum hanı konusmustuk nıye bole yapıosun sımdıkonuyu kate upton'a nası bağladığını anlamadım![]()