Beyler hoşgeldiniz.
Adım Orhan mekanın sahibiyiabxbshsHzb
Adım Orhan mekanın sahibiyiabxbshsHzb
Yav arkadaşım şey etti onu banane lipssti o kanalın adı
abı o hatunlarmıs vıdeolarmıs valla yazdılar hepsını. ne guzel ya ıste beraber takılırız ordaBen ne yaptım ya banane abi benim ilgim alakam yok bununla diyip cekilirim aradan alla alla ya
Takılalım reisabı o hatunlarmıs vıdeolarmıs valla yazılar hepsını. ne guzel ya ıste beraber takılırız orda
Valla fena dışarda rüzgar. Biraz önce dışardan geldimde kafama bir şeyler uçup düşücek diye tırsıyorum rüzgarlı günlerde mukavemetten kaldım beklediğim gibi, malzemede de 47 de kaldım hocaya mail attım bakalım nası olacak dönüşü.
gta 5 onlıne hıgh da oynanınca ısınma cok olmuyor. yanı ısınma var ama bır hp kadar degıl el yakmıyor. sogutucu da kullanmıyorum zatenAbi deme sen yav
acer'in eski notebooklarında ciddi anlamda ısınma sorunu vardı, şimdikiler ne durumda bilmiyorum uzun süredir elime acer geçmedi )
aahahah abı ya bıze hurı de vermezler benceTakılalım reis
Hafif bronzluk iyidir cennete gitmedne önce adhagahaha
gta 5 onlıne hıgh da oynanınca ısınma cok olmuyor. yanı ısınma var ama bır hp kadar degıl el yakmıyor. sogutucu da kullanmıyorum zaten
bende i5 var ama ekran gtx 860 m kurtarıyor ya sımdılıkdaha nolsun benim k53sv pes 2017de bile orta ayara alıyorm artık, ısınma yok ama kasıyor ) yaşlandı gerçi 7 sene oldu
benim hurileri satışa çıkardım cennette haberiniz olsnaahahah abı ya bıze hurı de vermezler bence
Niye yav tam cennetlik bi insan olduğumu düşünüyorum ben şahsenaahahah abı ya bıze hurı de vermezler bence
tabıı canım cehennemde tek basıma yancam ben kıme sorsak cennetlık nur yuzluNiye yav tam cennetlik bi insan olduğumu düşünüyorum ben şahsen
bende i5 var ama ekran gtx 860 m kurtarıyor ya sımdılık
tabıı canım cehennemde tek basıma yancam ben
Niye yav tam cennetlik bi insan olduğumu düşünüyorum ben şahsen
valla ıyı be yıne zevk verırbenimde i5 gt540m bi de 2nci nesil i5. Eskidi o yüzden biraz )
Öyleyimdir bentabıı canım cehennemde tek basıma yancam ben kıme sorsak cennetlık nur yuzlu
E yuh ona da mı yazılıyor?İlk uyarı puanımı yedim gitti güzelim hasarsızlık neyse nazarlık.Oysaki sadece spor gazetesi yazmıştım