Çok tutmadı ama birazdan ıslak odunla kar küreme arabasını kullanan adamı dövecemne tuttu ne tuttu ceyhun bey
Çok tutmadı ama birazdan ıslak odunla kar küreme arabasını kullanan adamı dövecemne tuttu ne tuttu ceyhun bey
Çok para ağam çok
Ya filmi daha önceden izlemistim ben biliyordum rus olduğunu sinir edeyim biraz dedim
Ciddi ciddi terlik fırlattı
basıma gelen benım genelde su oluyor.her benım gıbı olan erkegın yanı ortalama olanlar bu gıbı ınsanların bır donem cevresınde hatun olmaz. ama su forumdakı gıbı aclar gıbı davranarak degıl hanı beyefendı olarak davrandıgım surece genclıgımde hıc kız arkım olmadı. kızlar hep nerede ıt kopuk var ona gıttıler sonra anladımkı yası kucuk hatunlarda bır bole ozentı durumu varmıs. yas buyudu o kızlar kosa kosa dondu.baktılar kımse almayacak sonucta. bırde en guldugum dısarda normal arklarla cıkarız hatun kıskanır halbukı bır tek kız bakmaz. sonra hatunla cıkarız arkadas ben bıle oluyorum yakısıklı. megersem bıze damgalanmıs esek dıyorlarmıs bu onaylanmıs ıyıdır bu mal dıye.Ya filmi daha önceden izlemistim ben biliyordum rus olduğunu sinir edeyim biraz dedim
Ciddi ciddi terlik fırlattı
basıma gelen benım genelde su oluyor.her benım gıbı olan erkegın yanı ortalama olanlar bu gıbı ınsanların bır donem cevresınde hatun olmaz. ama su forumdakı gıbı aclar gıbı davranarak degıl hanı beyefendı olarak davrandıgım surece genclıgımde hıc kız arkım olmadı. kızlar hep nerede ıt kopuk var ona gıttıler sonra anladımkı yası kucuk hatunlarda bır bole ozentı durumu varmıs. yas buyudu o kızlar kosa kosa dondu.baktılar kımse almayacak sonucta. bırde en guldugum dısarda normal arklarla cıkarız hatun kıskanır halbukı bır tek kız bakmaz. sonra hatunla cıkarız arkadas ben bıle oluyorum yakısıklı. megersem bıze damgalanmıs esek dıyorlarmıs bu onaylanmıs ıyıdır bu mal dıye.
Lan kahkaha attım ahdhdhshsbdbmegersem bıze damgalanmıs esek dıyorlarmıs bu onaylanmıs ıyıdır bu mal dıye.
reis yeni mi anladn ben bunu 15 yaşımda biliyordum askjdasd tek bir soru sorarım çapkın erkekler neden yüzük takıp ava çıkarlar??? adamlar işi çözmüş çünkübasıma gelen benım genelde su oluyor.her benım gıbı olan erkegın yanı ortalama olanlar bu gıbı ınsanların bır donem cevresınde hatun olmaz. ama su forumdakı gıbı aclar gıbı davranarak degıl hanı beyefendı olarak davrandıgım surece genclıgımde hıc kız arkım olmadı. kızlar hep nerede ıt kopuk var ona gıttıler sonra anladımkı yası kucuk hatunlarda bır bole ozentı durumu varmıs. yas buyudu o kızlar kosa kosa dondu.baktılar kımse almayacak sonucta. bırde en guldugum dısarda normal arklarla cıkarız hatun kıskanır halbukı bır tek kız bakmaz. sonra hatunla cıkarız arkadas ben bıle oluyorum yakısıklı. megersem bıze damgalanmıs esek dıyorlarmıs bu onaylanmıs ıyıdır bu mal dıye.
ben 15 yasımda ıken ney nerede bılmıyordum vallareis yeni mi anladn ben bunu 15 yaşımda biliyordum askjdasd tek bir soru sorarım çapkın erkekler neden yüzük takıp ava çıkarlar??? adamlar işi çözmüş çünkü
Bu konuda haklı olabilirsin.reis yeni mi anladn ben bunu 15 yaşımda biliyordum askjdasd tek bir soru sorarım çapkın erkekler neden yüzük takıp ava çıkarlar??? adamlar işi çözmüş çünkü
abı bı tırsmıyor degılım evlı olan her erkege aynı soruyu soruyorum hanı guzelmı evlılık falan dıye daha bır tek ıyı bır cevap almadım. ha bır kez aldım adam nasıl ovuyor bole guzel sole guzel esı arkasını dondu gozuyle yapma yapmaa dedıBu konuda haklı olabilirsin.
Yüzük olduğu halde yazan hatunlar olabiliyor
Ya yanlış anlama da o soruyu sorduğun erkeğin kisiligi ile alakali bi durum yaabı bı tırsmıyor degılım evlı olan her erkege aynı soruyu soruyorum hanı guzelmı evlılık falan dıye daha bır tek ıyı bır cevap almadım.
Şu adamdaki hayat bende olsa var ya tüm hatunları alırım Spring'e doldururum hepsini maksat yokluğu görsünler.
abı tamam merak etme yengeye soyleyemeyiz. bız bızeyız valla bak.Ya yanlış anlama da o soruyu sorduğun erkeğin kisiligi ile alakali bi durum ya
Ben mutluyum
Ben kimseye evlilik kötü demem dememdim de.
Tek vereceğim tavsiye o da 30dan önce evlenmeyin olur
al bak turk mantıgı. adam seyının keyfınde orda buradakı sprıng e bındırıyor. oldu olacak halı falan yıkat ne bılımŞu adamdaki hayat bende olsa var ya tüm hatunları alırım Spring'e doldururum hepsini maksat yokluğu görsünler.