bedel odetse gene iyi canımeşiniz sevgiliniz şu yorumlarınızı görse direk kendi şeytanlığıyla bedelini ödetir o ayrı
bedel odetse gene iyi canımeşiniz sevgiliniz şu yorumlarınızı görse direk kendi şeytanlığıyla bedelini ödetir o ayrı
Makineciyim bende @Yasin Aygun le aynı kaderi paylaşıyoruz. Bitmemiş heralde onun finaller daha çok gözükmüyor ortalardasen de mi makineciydin yav ? valla bizim mahallede sıkıntı büyük malum servergazi, elektrikler gidip gelip duruyor pencereler ıslık çalmayı geçti artık baya tempo tutuyolar
İlk uyarı puanımı yedim gitti güzelim hasarsızlık neyse nazarlık.Oysaki sadece spor gazetesi yazmıştım
Aman aman evlerden ırakeşiniz sevgiliniz şu yorumlarınızı görse direk kendi şeytanlığıyla bedelini ödetir o ayrı
abı nıye oyle dıyorsun ya hanıma desen ya ben su rusları sevdım napar acabaAman aman evlerden ırak
Makineciyim bende @Yasin Aygun le aynı kaderi paylaşıyoruz. Bitmemiş heralde onun finaller daha çok gözükmüyor ortalarda
Çalişması en zor olanlar da hep en sona denk gelen sınavlar oluyoronun yarın da vardı ona kasıyodur
Bak rus dedin aklima geldiabı nıye oyle dıyorsun ya hanıma desen ya ben su rusları sevdım napar acaba
Öğrenciler olarak yol kenarlarından yola kar atmanız lazımdı karşı atak olarak.Sonra yollar kapalı değil diye tatil etmiyolar.Sa beyler. Bizim buraz az çok bişeyler tuttu ama kar küreme makinası rahat birakmiyor.
ahahahaha ahahahah abı bır gozun gordugunu dıgerı gormeyecekBak rus dedin aklima geldi
2 3 gün önce bi film izliyoduk. Filmin giris sahnesinde bi kadın vardı yürüyordu normal. Dedim ki
Bak bu kesin rus
Ben bunu dedikten 10sn sonra kadın rusça konusmaya başlamaz mı ahusahsyha
Bakiyorum da yürüyüşünden bile anlıyosun masallah diyo
E dedim olsun o kadar ahdhahshah
Sonra tabi sol gözümde bi şimşek çaktı falan hatırlamıyorum gerisini
Anılara gel....Bak rus dedin aklima geldi
2 3 gün önce bi film izliyoduk. Filmin giris sahnesinde bi kadın vardı yürüyordu normal. Dedim ki
Bak bu kesin rus
Ben bunu dedikten 10sn sonra kadın rusça konusmaya başlamaz mı ahusahsyha
Bakiyorum da yürüyüşünden bile anlıyosun masallah diyo
E dedim olsun o kadar ahdhahshah
Sonra tabi sol gözümde bi şimşek çaktı falan hatırlamıyorum gerisini
Ya filmi daha önceden izlemistim ben biliyordum rus olduğunu sinir edeyim biraz dedimahahahaha ahahahah abı bır gozun gordugunu dıgerı gormeyecek
Sa beyler. Bizim buraz az çok bişeyler tuttu ama kar küreme makinası rahat birakmiyor.
Çok para ağam çokAnılara gel....