o neden abı pekıYo valla o yüzden değil
Ama 30dan önce evlenmemeniz konusunda ciddiyim
o neden abı pekıYo valla o yüzden değil
Ama 30dan önce evlenmemeniz konusunda ciddiyim
30dan önce demeyelim de maddi durumunun kendine göre iyi olduğunda diyelim. senin dediğin de doğru olabilir 30dan önce evlenmeyini biraz açabilir misin reisciğimYa yanlış anlama da o soruyu sorduğun erkeğin kisiligi ile alakali bi durum ya
Ben mutluyum
Ben kimseye evlilik kötü demem dememdim de.
Tek vereceğim tavsiye o da 30dan önce evlenmeyin olur
Onu da yaparım,hamam kapatırım neler neler var bende.al bak turk mantıgı. adam seyının keyfınde orda buradakı sprıng e bındırıyor. oldu olacak halı falan yıkat ne bılım
İster istemez pişman oluyor insan tecrübe ile sabit.o neden abı pekı
31 olsa olmuo muİster istemez pişman oluyor insan tecrübe ile sabit.
Ne kadar mutlu olursan ol ne kadar iyi bir esin olursa olsun ama 30dan önce ı ıh.
Tabi bu benim düşüncem sizleri bilemem
30 dan önce gez toz iç s*ç biriktire bildiğin kadar para biriktir öyle evlen30dan önce demeyelim de maddi durumunun kendine göre iyi olduğunda diyelim. senin dediğin de doğru olabilir 30dan önce evlenmeyini biraz açabilir misin reisciğim
30dan önce demeyelim de maddi durumunun kendine göre iyi olduğunda diyelim. senin dediğin de doğru olabilir 30dan önce evlenmeyini biraz açabilir misin reisciğim
Tek derdim kasisten geçerken karterin sürtmemesi Ekli dosyayı görüntüle 3250
hacı senın gıbı erkeklere bayılıyorum ben. sonra benım gıbı sabah kahvaltı hazırlayan erkeklere sayende tapıyorlar. bole devam. yoksa bızler nasıl ekmek yıyecez yahuKarılar çay koyar yemek yapar başka hiçbir getirisi yoktur daha kötüsü dırdırı vardır o yüzden evlenin gitsin çayı yemek mi yapcanız hergün.
bugün cdti gördüm, adam c'yi sökmüş ben dtim diyor
her akşam depremin olması da cabasıKarılar çay koyar yemek yapar başka hiçbir getirisi yoktur daha kötüsü dırdırı vardır o yüzden evlenin gitsin çayı yemek mi yapcanız hergün.
Ayıp oluyor ama Hakan beyBu arada VR gözlük şeytan icadıdır, kullanmak günahtır
Ayıp oluyor ama Hakan bey
abı en cok gulduklerım erkeklerde kapanmalı dıyen hoca bıde satranc gunah dıyenazhuazhausdhfuasfdhahdfashfduahsdf hahahahahaha olm hala gülüyorum
aha orhan abı google a yazıyor. vr gozluklerle ruslar nasıl ızlenır.VR gözlüklerin kullanım amacı adı altında hazırlanan bi dokuman flan var mı?