Sen nasil istersen haci orhan bana sende gidebilirsin dedi . Ne zaman istersen aramiza girmezsin merak etme ya o yada ben gelirim sikinti yoktamam ben vazgeçtim bu akşamlık sen de kalsın orhan aranıza girmeyeyim![]()
Son düzenleme:
Sen nasil istersen haci orhan bana sende gidebilirsin dedi . Ne zaman istersen aramiza girmezsin merak etme ya o yada ben gelirim sikinti yoktamam ben vazgeçtim bu akşamlık sen de kalsın orhan aranıza girmeyeyim![]()
Sen nasil istersen haci orhan bana sende gidebilirsin dedi . Ne zaman istersen aramiza girmezsin merak etme ya o yada ben gelirim sikinti yok
Antibiyotik ve sakinleştiricimi aldım
Mrb kly glsn
Bombişkooo
Yarın biyopsi yapılırsa arabanın 2-3 küçük işini yaptırıp giderizşinci yarın memlekete mi geçion ?
uzgunum turkce ıstemıyorsan da derdımı baska sekılde anlatayım.
beyler nassınız
Yarın biyopsi yapılırsa arabanın 2-3 küçük işini yaptırıp gideriz
uzgunum turkce ıstemıyorsan da derdımı baska sekılde anlatayım.
Genug, um zu sagen, dass Sie von uns kommen wollen
ya da
Достаточно сказать, что вы хотите прийти один из нас
veya
Assez pour dire que vous voulez venir de nous
artık gonlune gore .
Neler oluyo lan burda Orhan'ı rahat bırakın
aslında bılmemız gerek ama her turlu anadıl olarak ıngılızce gerekıyor malum butun dunyanın uluslararası olarak kabul ettıgı bır lısan. dıger dıllerle ılgılı derdımızı anlatacak kadar dıyelım zaten cogu ulke gırısınde ılk basta ıngılızce sorar baktınız kendı dıllerınde cevap verıyorsunuz kıyak gecerler. zaten bellı bır zaman sonra ıster ıstemez yazısmalar konusmalar olsun bırseyler kapılıyor.ama su var ben defalarca fransaya gıttım herhangı bırını cevırıp ıngılızce bırsey sordugumda gozlerınde anladıklarını gordum ama fransızca cevap verdıler. bu yuzde 90 boyle. kendı dıllerını korumak ıcın sanırımşükür beya takılmaca , senden nbr ?
haydi hayırlısı inşallah sağlam git
siz denizciler ikiden fazla dil biliyonuz bi de dimi ?
harbiden yav bırakın şu orhanı bu kadar takmayın yav adamın parası başından aşkın asdfasfd
aslında bılmemız gerek ama her turlu anadıl olarak ıngılızce gerekıyor malum butun dunyanın uluslararası olarak kabul ettıgı bır lısan. dıger dıllerle ılgılı derdımızı anlatacak kadar dıyelım zaten cogu ulke gırısınde ılk basta ıngılızce sorar baktınız kendı dıllerınde cevap verıyorsunuz kıyak gecerler. zaten bellı bır zaman sonra ıster ıstemez yazısmalar konusmalar olsun bırseyler kapılıyor.ama su var ben defalarca fransaya gıttım herhangı bırını cevırıp ıngılızce bırsey sordugumda gozlerınde anladıklarını gordum ama fransızca cevap verdıler. bu yuzde 90 boyle. kendı dıllerını korumak ıcın sanırım
Kendi dillerini korumak için değil fransızların geneli ipine o yüzden öyle yapıyorlar. Zaten fransizlardan da nefret ederim.aslında bılmemız gerek ama her turlu anadıl olarak ıngılızce gerekıyor malum butun dunyanın uluslararası olarak kabul ettıgı bır lısan. dıger dıllerle ılgılı derdımızı anlatacak kadar dıyelım zaten cogu ulke gırısınde ılk basta ıngılızce sorar baktınız kendı dıllerınde cevap verıyorsunuz kıyak gecerler. zaten bellı bır zaman sonra ıster ıstemez yazısmalar konusmalar olsun bırseyler kapılıyor.ama su var ben defalarca fransaya gıttım herhangı bırını cevırıp ıngılızce bırsey sordugumda gozlerınde anladıklarını gordum ama fransızca cevap verdıler. bu yuzde 90 boyle. kendı dıllerını korumak ıcın sanırım
abartma be sendesende hangi diller var ? her limanda bi sevgili için lazım illa ki asdfasdfasfd
bak mantıklı. adamların herseyi kıl. su ıstıyorsun soda verıyorlar . sonra cozduk olayı ıkı tıp varmıs ama suları berbat. saka yapmıyorum sole bızdekı unlu markaların ceyregı etmezler. ıgrenc ya.Kendi dillerini korumak için değil fransızların geneli ipine o yüzden öyle yapıyorlar. Zaten fransizlardan da nefret ederim.
bak mantıklı. adamların herseyi kıl. su ıstıyorsun soda verıyorlar . sonra cozduk olayı ıkı tıp varmıs ama suları berbat. saka yapmıyorum sole bızdekı unlu markaların ceyregı etmezler. ıgrenc ya.