Az önce evin önünden lacivert çok güzel bir subaru brz geçti. Ama arka sisi yanıyordu malesef keşke açmasaymıs

Az önce evin önünden lacivert çok güzel bir subaru brz geçti. Ama arka sisi yanıyordu malesef keşke açmasaymıs![]()
Zaten reno r12 nin biri de el freni şov yaptıkar yağıyo malum napacağını şaşırmıştır![]()
![]()
Zaten reno r12 nin biri de el freni şov yaptı![]()
Boğazı seyredek martı seslerini dinliyerrk uyumaya çalışıyorum... sonuç olarak uyuyamıyorum
Dergi analizi yapıyorum yav o yüzden.
Lan en son attığın dergi aklıma geldi aminoasitDergi analizi yapıyorum yav o yüzden.
Dergi analizi yapıyorum yav o yüzden.
Benden başka hangi derginin analizi beklenir ki?otomobil dergisi mi ?
Benden başka hangi derginin analizi beklenir ki?![]()
Dediğim dergide ablanın üst bikinisi yoktu altındakininde sağ taraftaki ipini çözmüştüBenden başka hangi derginin analizi beklenir ki?![]()
Yuh lan 6 ay önceki dergiyi nasıl hatırlıyonDediğim dergide ablanın üst bikinisi yoktu altındakininde sağ taraftaki ipini çözmüştü![]()
Dağlara, yaylalara çıkmak öncelikli hedefim şimdilikvalla plajlarda geceleri nem rutubetten korunmak için muazzam ama sabah uykuyu abartırsan o sıcakta öldürüyor çadır![]()
![]()
Yatıyorum valla bakasım gelmedi foruma bu gece
zeytinli rock festDağlara, yaylalara çıkmak öncelikli hedefim şimdilikama belki bi zeytinli festivaline gidersem sıcak sıkıntı olabilir
![]()
![]()
Eskiler boşuna dağlara yaylalara yerleşmemiş zatenzeytinli rock fest
oraya gidemedimde dün bahsetmiştim 1 ay altınolukta kaldım, gece sinek vs sıkıntı olabiliyor gündüz sıcak zaten malum)