Fİyatı için bir şey diyemeyeceğim de yeni Megane'lar ve Talisman -hele sedefli beyazı- çok güzel bence. Bide koca popolu Megane RS var, gerçi onda tasarıma gerek yok. Motor ve yürüyeni yeter.abi cidden öyle de ben sevemiyorum tasarımları renault :S
Fİyatı için bir şey diyemeyeceğim de yeni Megane'lar ve Talisman -hele sedefli beyazı- çok güzel bence. Bide koca popolu Megane RS var, gerçi onda tasarıma gerek yok. Motor ve yürüyeni yeter.abi cidden öyle de ben sevemiyorum tasarımları renault :S
Bence çok farklı ve kendine has jilet gibi silüeti varabi cidden öyle de ben sevemiyorum tasarımları renault :S
Fİyatı için bir şey diyemeyeceğim de yeni Megane'lar ve Talisman -hele sedefli beyazı- çok güzel bence. Bide koca popolu Megane RS var, gerçi onda tasarıma gerek yok. Motor ve yürüyeni yeter.![]()
Alıştık beo değilde bu ara @ilhan55 abi senin sabrını baya zorluyorlar sanırım, altın dolar konusunda sana gelen yorumu da gördümnerde dengesizlik var seni buluyo galiba
![]()
Alıştık begün içinde,iş,trafik vs hayatın her yerinde denge yoksunu insanlar var.Artık bunlar olmazsa garipsiyorum
![]()
İnan benim için hiç problem yok.Birşey kaybetmiyorum.abi eyvallahta bunları yapan insanların yaşını düşündükçe ben geriliyorum seni bilemedim)
İnan benim için hiç problem yok.Birşey kaybetmiyorum.
Nasibimizi bulduk hocam artık başımız bağlı.Benimki korkutuyor beni valla geçen evine bırakırken '' aa şu senin lise arkadaşın değil mi?'' dedim, demez olaydım.
![]()
Allah tamamına erdirsin hocam
Benim felsefem her malın bir alıcısı vardırKimseye yazmam biri olursa ki olmaz ama düşünürüz
![]()
Benim felsefem diyorum ağabey ya ne alakası var ortalığı karıştırıyorsun kendim için diyorumyuh mal mı dedin adama![]()
![]()
Eyvallah kardeşim sağ olasın.Allah tamamına erdirsin hocam
Benim felsefem her malın bir alıcısı vardırKimseye yazmam biri olursa ki olmaz ama düşünürüz
![]()
Ben anladım hocam arkadaşı. Sorun yok.yuh mal mı dedin adama![]()
![]()
AhahahaBenim felsefem diyorum ağabey ya ne alakası var ortalığı karıştırıyorsun kendim için diyorum
Benim felsefem diyorum ağabey ya ne alakası var ortalığı karıştırıyorsun kendim için diyorum
İnşallah vardır yoksa yandıkher kör satıcının bir kör alıcısı var doğrudurtakılıyorm
)
Vardır vardır merak etme. Şaka bi yana, daha genç bi kardeşimsin. Takılma böyle şeylere yaşa hayatını.İnşallah vardır yoksa yandık![]()
Abi 2.0 Dci otomatikleri temizleri 50-55 arası gidiyor.Şu arabalar bu piyasada hakikaten bedava yav sizcede öyle değilmi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-renault-laguna-1.6-privilege-383637465/detay
Aynen abi takılmıyorum zaten ben fazlaVardır vardır merak etme. Şaka bi yana, daha genç bi kardeşimsin. Takılma böyle şeylere yaşa hayatını.![]()