Sa
ey ahali
AsSa
ey ahali
asSa
ey ahali
Sahibinden satılık ilk günkü temizliğinde böbrek. Alkol sigara içilmedi ortamlarda bulunulmadı günde düzenli su içildi.Ameliyatsız tedavisiz.
Nissan GT-R ile takas olur üzerine evimizi verebilirim
GT-R ile bassınlar kimsenin gıkı çıkmaz ağabeybu arada bizimkiler öyle otobanda bassalar, forumda tonlarca konu açılır linç üzerine linç yerler
A5, Caddy, Caravelle derken kısmet A4'müş
A4 mü aldınız yoksam.A5, Caddy, Caravelle derken kısmet A4'müş
Yok be abi A4 almadıkA4 mü aldınız yoksam.
Emekli olunca peder A4 allroad quatro niyeti var bi bakıver varsa
Test aracı aynen. A5 test için açılmamış, Caddy ve Caravelle'de DSG yoktu A4 anca denk getirebildik.hayırdır test aracı mı ?
Test aracı aynen. A5 test için açılmamış, Caddy ve Caravelle'de DSG yoktu A4 anca denk getirebildik.
Onuda ayarladım yarın alacaz onuda teste.mokka ?
Alacaz derken araba sizde mi olacak? Görevliyle birlikte test mi edeceksiniz?Onuda ayarladım yarın alacaz onuda teste.
Orası meçhul pederi devreye sokmadım soksaydım alırdıkda bu ara yoğun o yüzden hiç opeldeki arkadaşları ile konuşturarak yormak istemedim adamı. A4 bizde ama.Alacaz derken araba sizde mi olacak? Görevliyle birlikte test mi edeceksiniz?
Hayat size güzelOrası meçhul pederi devreye sokmadım soksaydım alırdıkda bu ara yoğun o yüzden hiç opeldeki arkadaşları ile konuşturarak yormak istemedim adamı. A4 bizde ama.
Haftaya da merc alacaz teste inşallah. Bu arada en sevdiğim şey taşitmatik olan test aracı ve şirket aracıHayat size güzel
Teste çıkmak neysede test için araba almak hakikaten çok iyiHaftaya da merc alacaz teste inşallah. Bu arada en sevdiğim şey taşitmatik olan test aracı ve şirket aracı